world_travel_awards_2022
Azonnali hívás
Ilyen volt idén a Zene Háza – gyerekszemmel

Ilyen volt idén a Zene Háza – gyerekszemmel

2022/11/25 | 0:50 p

2022

A gyerekek számára is számtalan izgalmas, lebilincselő programmal készültünk 2022-ben kül- és beltéren egyaránt. A felhőtlen szórakozás és nagy nevetések mellett minden programunkon kitüntetett figyelmet helyezünk arra, hogy a résztvevő gyerekek a szép élmények mellett új tudással gazdagodjanak, és hogy észrevétlenül is közelebb kerüljenek a zene szeretetéhez.

Éppen ezért különösen boldogok vagyunk attól, hogy szombat délelőtti gyerekprogramjaink mellett zenepedagógiai foglalkozásaink, fiataloknak szóló sorozataink is rendre nagy tömegeket mozdítanak meg. Tartsatok velünk 2023-ban is – szeretettel várjuk a család minden tagját! 

A Magyar Zene Háza célja, hogy minél több látogató számára közelebb hozza a zene világát. A Hangdimenziók – zenei utazások térben és időben című nagysikerű állandó kiállítás mellett a Kreatív Hangtér egy újabb állomás a zene világa felfedezésének izgalmas útján. A történelmi ismeretek, a zenei sokszínűség megismerése után, a Ház a zenélés, a közösségi élmény varázsát kínálja a látogatóknak.