Azonnali hívás

Karrier

Nézz körül, csatlakozz hozzánk!

Karrier

Aligha van olyan kulturális terület, amely híresebb magyar művészeket adott a világnak, mint a zene. A zene univerzális nyelvén számos magyar zeneszerző és előadóművész alkotott világraszólót, mégsincs olyan ismeretterjesztő központ hazánkban, ahol a magyar zenekincs átfogó módon, az egyetemes zenetörténet részeként megismerhető lenne. 

A Liget Budapest Projekt keretében épülő Magyar Zene Háza egyrészt ezt a hiányosságot pótolja majd, másrészt igazi élő közösségi térként a magyar zenei élet egyik meghatározó találkozóhelye lesz, kiállító-, koncert- és oktatótermekkel, szabadtéri színpaddal, zenepedagógiai foglalkozásokkal, hangversenyekkel, tárlatokkal, a szórakozva tanulás ezernyi lehetőségével és egy egyedülálló hangdómmal. Változatos, sokrétű, hazánk zenei múltjához és jelenéhez, kiemelkedő egyéniségeihez méltó kínálatával az új intézmény a zene nagyszerűségének hírnöke és fóruma lesz. 

Kivételes lehetőség részt venni ennek az intézménynek az üzemeltetésében, amely nem csak Budapest, de az egész ország identitását hosszú távon is meghatározó kulturális fejlesztést valósít meg, hiszen kollégáink munkája közvetlenül is kedvező hatással van nem csak a budapestiek életére, de arra is, hogy a Magyar Zene Házába látogató családok sok új élménnyel gazdagodjanak.

Nyitott pozíciók

Hoszt/hosztesz

HOSZT/HOSZTESZ munkakörbe keresünk munkatársat határozott időre 2024. január 31-ig

meghirdetve: 2023/03/29 Részletek

AJÁNDÉKBOLTI ELADÓ

AJÁNDÉKBOLTI ELADÓ munkakörbe keresünk munkatársat az értékesítési csapatunkba.

meghirdetve: 2023/05/03 Részletek

Amennyiben a fenti pozíciók egyike sem illik Önre, várjuk jelentkezését az alábbi linken - Jelentkezési lap -, annak érdekében, hogy a későbbiekben megkereshessük Önt tapasztalatainak megfelelő pozíció megnyílása esetén.

Adatkezelési tájékoztatónk ide kattintva érhető el.
Egyéb kérdésekben kollégáink a toborzas@zenehaza.com e-mail címen állnak rendelkezésre. Erre az e-mail címre kérem ne  küldjön önéletrajzot, mert adatvédelmi okokból ebben az esetben azonnal törlésre kerül a levél.