Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Jegyinformációk 

 

Kedves Látogatóink!

========================= 

!!! A Magyar Zene Háza augusztus 26-án, valamint augusztus 28 és szeptember 5 között ZÁRVA tart. Megértéseteket köszönjük! !!!

=========================

Kérjük, hogy lehetőség szerint előre váltsátok meg a belépőiteket, mert elképzelhető, hogy a helyszínen erre már nem lesz lehetőség. Az Állandó Kiállítás, az Időszaki Kiállítás, a Hangdóm, valamint a Kreatív Hangtér esetében kiemelten fontos, hogy előre vásárolt jeggyel érkezzetek. Programjainkra időpontos beengedés van, korlátozott létszámmal.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez a jogosultságot minden esetben egyértelműen igazolni kell a programra történő belépéskor. Jegyvisszaváltásra és időpontcserére sajnos nincs lehetőség.

A Ház földszinti közönségforgalmi területei szabadon – díjmentesen - látogathatók, nyitvatartási időben, minden nap 10:00 és 18:00 óra között. A Házban ajándékbolt, kávézó, étterem, valamint szeptember 1. után díjmentes ruhatár áll rendelkezésre. Ha a ruhatár épp nem üzemel, a megőrzésre szánt ruhákat, táskákat, értéktárgyakat a -1 szinten található, lezárható szekrényekben tudjátok elhelyezni.

 

Mindenkit szeretettel várunk a Magyar Zene Házában!

NYITVATARTÁS VÁLTOZÁS

 

Kedves Látogatóink!

2023. március 1-től hétfőnként ZÁRVA tart a Zene Háza.

PÉNZTÁR

Személyes jegyvásárlásra a pénztár nyitvatartási ideje alatt van lehetőség a Magyar Zene Háza épületében.

NYITVATARTÁSI IDŐ

Kedd – Vasárnap: 10:00 - 18:00
Előadások napján a pénztár az első szünet végéig, amennyiben nincs szünet, az előadás kezdetéig tart nyitva.

Egyéb programjaink díjazása meghirdetett programonként változik.

A Magyar Zene Házában megrendezett koncertekre 3 éves korig (ölben ülő gyerekek részére) a belépés ingyenes.

Koncertjeinkre váltott jegyek nem helyreszólóak, a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

INFORMÁCIÓS PULT

 

A Magyar Zene Háza főbejáratával szemben található információs pultban kollégáink készséggel segítik látogatóinkat programjainkkal és a házzal kapcsolatos kérdésekben.

NYITVATARTÁSI IDŐ

Kedd - Vasárnap: 10:00 órától programzárásig

RUHATÁR

 

A ruhatár használata ingyenes és a kiállítások látogatása esetében kötelező. Kérjük, hogy szíveskedjen a ruhatárban hagyni csomagját, bármilyen méretű hátizsákját, esernyőjét és 30×40×20 cm-nél nagyobb méretű táskáját! Háton semmilyen méretű táska nem viselhető, a kis méretű női hátitáskákat csak elől viselve vagy kézben lehet bevinni. Kabátban a kiállítások nem látogathatóak. A kiállítótérbe tilos bevinni palackot, ételt, italt, élő állatot (kivéve vakvezető kutyát), gyermekjátékot, szúró- és vágóeszközöket, illetve bármit, ami a látogatók és a munkatársak testi épségét, biztonságát, illetve a műalkotások állapotát veszélyezteti. Táskák és kiskabátok elhelyezésére ruhatári szekrények is rendelkezésre állnak, melyek használata díjtalan.

NYITVATARTÁSI IDŐ

Kedd- vasárnap: 10.00 órától programzárásig

 A földszinti ruhatár nyáron nem üzemel, megőrzésre szánt ruháikat, táskáikat, értéktárgyaikat a -1 szinten található, lezárható szekrényekben tudják elhelyezni.