Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

MEGKÖZELÍTÉS

TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL

(Hangostérképek szövege a Magyar Zene Házához (kültér))

 

 

Troli A 70-es troliról az Olof Palme sétány megállónál érdemes leszállni, ahonnan néhány perc séta után megérkezünk a Magyar Zene Házába. Útközben jelzőtáblák segítik a tájékozódást.

(70-es trolival a 'Kossuth Lajos tér' végállomás felé)

(70-es trolival a 'Erzsébet királyné, aluljáró' végállomás felé)

 

A 74-es troli Ajtósi Dürer sor megállójától, illetve a 75-ös troli Zichy Géza utcai megállójától is könnyedén megközelíthető a Magyar Zene Háza. A Városligetben Magyar Zene Háza jelzőtáblák segítik a tájékozódást.

(72-es (az 'Orczy tér' végállomás felé) és 74-es (a 'Csáktornya park' végállomás felé) trolibuszokkal)

(72-es (a 'Zugló vasútállomás' felé) és 74-es (a 'Károly körút, Astoria' végállomás felé) trolibuszokkal)

(75-ös trolival a 'Jászai Mari tér' végállomás felé, illetve az ugyanitt megálló 30-as, vagy 30A jelű autóbusszal 'Káposztásmegyer'_'Megyer' felé)

(75-ös trolival a 'Puskás Ferenc Stadion' végállomás felé, illetve az ugyanitt megálló 30-as, vagy 30A jelű autóbusszal a 'Keleti pályaudvar' felé)

 

Kisföldalatti Az M1 (kisföldalatti) Széchenyi fürdő megállójától egy kellemes, 15 perces sétatávolságra található a Magyar Zene Háza. A Városligetben jelzőtáblák segítik a tájékozódást.

(Kisföldalattival (M1) a 'Mexikói út' ,illetve a 'Vörösmarty tér' végállomás felé)

 

(Magyar Zene Háza - Hangostérkép (beltér))

 

Hangdimenziók - Zenei utazások térben és időben

A Magyar Zene Háza állandó kiállítása

A Magyar Zene Házában különleges zenei tárlat mutatja be a zene történetének legfontosabb állomásait, európai, illetve magyar fókusszal. Az ősi ritmusoktól elindulva egészen a 21. századig az élet körforgásán keresztül meséli el a zene jelentőségét, végighalad a legfontosabb zenetörténeti fordulópontokon, kiemelve egy-egy ikonikus alkotót.

A Hangdimenziók kiállítás előnarrációja:

Kedves látogató!

A Hangdimenziók - Zenei utazások térben is időben című állandó, interaktív kiállítás időpontjaira a jegyek – főképp a hétvégi idősávokban – nagyon gyorsan fogynak. Kérjük önöket, hogy lehetőség szerint előre váltsák meg a belépőiket, mert elképzelhető, hogy a helyszínen erre már nem lesz lehetőség. A hétvégi idősávokban csak akkor induljanak el megtekinteni a kiállítást, ha előre megvásárolták belépőjüket!