Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Zenepedagógiai foglalkozások

Játsszunk zenét!

JÁTSSZUNK ZENÉT!

 

Élménypedagógiai foglalkozásaink a zenei tananyag komplex és élményszerű elsajátítását teszik lehetővé minden évfolyam számára, az iskolai tantervhez illeszkedve. A kiváló zenepedagógusok által tartott kiscsoportos foglalkozások különböző tematikák mentén, a gyerekeket bevonva vezetik be a hallgatóságot a zene végtelenül izgalmas világába.

 

Jelentkezéssel kapcsolatos fontos tudnivalók

 

Jelentkezni csak az online kérdőív kitöltésével lehetséges. E-mailben, telefonon történő jelentkezéseket nem áll módunkban fogadni!

! A jelentkezés beküldése önmagában nem jelent automatikus foglalást. A foglalás csak az általunk megküldött visszaigazoló e-maillel válik érvényessé. Kérjük, hogy visszaigazoló e-mail nélkül ne kezdjen el utazást/látogatást szervezni!

! Kérjük, hogy a jelentkezés előtt részletesen tájékozódjon a foglalkozás tematikájáról, a minimum és a maximum létszámról, és győzödjön meg arról, hogy a korosztálynak megfelelő foglalkozást választotta.

! Amennyiben a csoportlétszám meghaladja a megengedett létszámot, vagy a csoport korosztálya és a foglalkozás korosztálya nem egyeznek, a jelentkezési lap automatikusan elutasítja a jelentkezését. Kiállításaink terei korlátozott számú látogatót tudnak egyszerre befogadni, ezért ezektől a számoktól eltérni nincs lehetőségünk.

! Kérjük, hogy a csoportlétszámot és a korosztályt érintő különleges kérdésekkel a zenepedagogia@zenehaza.hu e-mail címre írjon!

 

Egyéb kérdésekkel kapcsolatban kérjük tájékozódjon a Gyakori kérdések menüpont alatt.

 

Zenepedagógiai foglalkozásaink az Állandó Kiállításban

Zenepedagógiai foglalkozásaink a Zene Házában

Ha elsőként szeretnél értesülni iskolai csoportoknak szóló látogatási lehetőségekről, új programjainkról, pedagógusok számára indított szakmai továbbképzésekről, kérlek iratkozz fel a hírlevelünkre.

iratkozz fel
hírlevelünkre!