Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

ZENE HÁZA+
KÖZÉNK TARTOZOL!

 

A Zene Háza egy különleges hely. A Ház ajtaján belépve nem csak építészeti remekműként csodálhatjuk fantasztikus tereit, napszakonként változó hangulatait, de magunkba szívhatjuk az intézmény szellemiségét, azt a nyitott, befogadó, sokszínű zenei világot, amelyet elérhetővé tesz programjain keresztül bárki számára.

Az intézmény minden elképzelést felülmúló sikere az itt dolgozók és a lelkes, újdonságra szomjazó látogatók közös érdeme. A kiállítási hosztok, az információs pultban dolgozók, a programszerkesztők és a sikeres produkciókért felelős munkatársak, valamint az intézmény értékeit meghatározó vezetők mind ugyanazzal a lelkesedéssel, elkötelezettséggel hisznek a Ház missziós vállalásában. A Zene Háza+ programunk ezt az összetartó közösséget teszi elérhetővé, hogy bárki részese lehessen ennek a nem mindennapi élménynek, érzésnek.

A Zene Háza+ három szintje különféle előnyöket, kedvezményeket, valamint exkluzív programokat kínál.

tamogatoi-kor
TÁMOGATÓI KÖR

A Zene Háza legaktívabb szóvivői, nekik is köszönhető, hogy széles körben elérhető maradhat a Zene Háza különleges élménye.

Éves hozzájárulási díj: 100.000 Ft

barati-kor
BARÁTI KÖR

Bátor felfedezőknek! A Zene Háza törzsközönsége, akik a megszokottból kilépve, bátran nyitnak új műfajok, megismételhetetlen élmények felé.

Éves hozzájárulási díj: 30.000 Ft

konyvtari-kor
KÖNYVTÁRI KÖR

Igazi zenerajongóknak! Kedvezményes vásárlási lehetőség mellett Magyarországon egyedülálló könnyűzenei gyűjteményébe enged szabad bejárást.

Éves hozzájárulási díj: 3.000 Ft