Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívásMEGKÖZELÍTÉS
 

AUTÓVAL

Az autóval érkezőket a Dózsa György úton a 800 férőhelyes Múzeum Mélygarázs várja. A garázsba a Dózsa György útról lehet behajtani, a Damjanich és a Dembinszky utca közötti szakaszon. A Múzeum Mélygarázsból a Városligeten keresztül néhány perc sétával megközelíthető a Magyar Zene Háza, útközben jelzőtáblák segítik a tájékozódást. 

Online jegyvásárlás esetén a látogatók az adott napon 2 óra ingyenes parkolást kaphatnak. A kedvezmény igénybevételéhez a parkolójegyet kihajtás előtt érvényesíteni kell a Magyar Zene Háza információs pultjánál. Az esti koncertre érkezők a program megkezdése előtt, este 8 óráig érvényesíthetik parkolójegyüket.

A három szintes garázs az év minden napján, 0-24 órában nyitva tart. A Múzeum Mélygarázsról bővebb informáiciót itt olvashat. 

 

TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL

(Hangostérképek szövege a Magyar Zene Házához (kültér))

 

 

Troli A 70-es troliról az Olof Palme sétány megállónál érdemes leszállni, ahonnan néhány perc séta után megérkezünk a Magyar Zene Házába. Útközben jelzőtáblák segítik a tájékozódást.

(70-es trolival a 'Kossuth Lajos tér' végállomás felé)

(70-es trolival a 'Erzsébet királyné, aluljáró' végállomás felé)

 

A 74-es troli Ajtósi Dürer sor megállójától, illetve a 75-ös troli Zichy Géza utcai megállójától is könnyedén megközelíthető a Magyar Zene Háza. A Városligetben Magyar Zene Háza jelzőtáblák segítik a tájékozódást.

(72-es (az 'Orczy tér' végállomás felé) és 74-es (a 'Csáktornya park' végállomás felé) trolibuszokkal)

(72-es (a 'Zugló vasútállomás' felé) és 74-es (a 'Károly körút, Astoria' végállomás felé) trolibuszokkal)

(75-ös trolival a 'Jászai Mari tér' végállomás felé, illetve az ugyanitt megálló 30-as, vagy 30A jelű autóbusszal 'Káposztásmegyer'_'Megyer' felé)

(75-ös trolival a 'Puskás Ferenc Stadion' végállomás felé, illetve az ugyanitt megálló 30-as, vagy 30A jelű autóbusszal a 'Keleti pályaudvar' felé)

 

Kisföldalatti Az M1 (kisföldalatti) Széchenyi fürdő megállójától egy kellemes, 15 perces sétatávolságra található a Magyar Zene Háza. A Városligetben jelzőtáblák segítik a tájékozódást.

(Kisföldalattival (M1) a 'Mexikói út' ,illetve a 'Vörösmarty tér' végállomás felé)

 

 

(Magyar Zene Háza - Hangostérkép (beltér))

 

BICIKLIVEL 

A Városligetben kijelölt biciklisávok jelzik a kerékpáros haladási irányt. A Magyar Zene Háza előtt kialakított biciklitárolókat használhatják a kerékpárral érkező látogatók.  

 

Akadálymentes kialakítás 

A Magyar Zene Háza épülete akadálymentesen lett kialakítva, mozgásukban korlátozott személyek is használhatják. Az épületen belüli akadálymentes útvonalakat piktogramok jelzik. Szükség esetén a Magyar Zene Háza kollégái állnak rendelkezésre az információs pultnál.