Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Családi programok

JÁTSSZUNK ZENÉT!

 

Szombat délelőttönként matiné programokkal várjuk a zenekedvelő gyerekeket és felnőtteket, kedd reggelenként pedig a babák és tipegők vehetik birtokba szüleikkel, nagyszüleikkel a Házat. A látogatók játékos módon ismerkedhetnek meg fülbemászó dallamokkal és hangszerekkel. Neves művészek műfajokon átívelő együttműködéséből, és a kedves közönség aktív zenei részvételével alkotott előadások résztvevői lehetünk!

Az előadások, foglalkozások a kisebb és a nagyobb korosztály számára is izgalmas élményeket garantálnak. A kisebbeknek játékos koncertekkel, táncos, kézműves, interaktív programokkal készülünk, a nagyok már összetettebb zenei játékokba, foglalkozásokba is be tudnak kapcsolódni. Célunk, hogy a gyermekek egy lépéssel közelebb kerüljenek a muzsika szívéhez. A Magyar Zene Házában kedvet, inspirációt, bátorítást kaphatnak az értő zenehallgatáshoz és az aktív muzsikáláshoz. 

A nagyobbakra 8-12 éves kor között számítunk, a kisebbeket 3-7 éves korig, míg a babákat és a tipegőket 3 éves korig várjuk mamákkal, papákkal, nagyszülőkkel közösen.