Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Családoknak

JÁTSSZUNK ZENÉT!

 

Szombat délelőttönként matiné programokkal várjuk a zenekedvelő gyerekeket és felnőtteket, kedd reggelenként pedig a babák és tipegők vehetik birtokba szüleikkel, nagyszüleikkel a Házat. A látogatók játékos módon ismerkedhetnek meg fülbemászó dallamokkal és hangszerekkel. Neves művészek műfajokon átívelő együttműködéséből, és a kedves közönség aktív zenei részvételével alkotott előadások résztvevői lehetünk!

Az előadások, foglalkozások a kisebb és a nagyobb korosztály számára is izgalmas élményeket garantálnak. A kisebbeknek játékos koncertekkel, táncos, kézműves, interaktív programokkal készülünk, a nagyok már összetettebb zenei játékokba, foglalkozásokba is be tudnak kapcsolódni. Célunk, hogy a gyermekek egy lépéssel közelebb kerüljenek a muzsika szívéhez. A Magyar Zene Házában kedvet, inspirációt, bátorítást kaphatnak az értő zenehallgatáshoz és az aktív muzsikáláshoz. 

A nagyobbakra 8-12 éves kor között számítunk, a kisebbeket 3-7 éves korig, míg a babákat és a tipegőket 3 éves korig várjuk mamákkal, papákkal, nagyszülőkkel közösen.

Válts bérletet tematikus sorozatainkra! Zene világai a Zene Házában matiné bérletünk a zene sokszínűségét hivatott bemutatni, míg a Zene a művészetben, művészet a zenében című bérletsorozatunk azt mutatja meg, hogyan kapcsolódik a zenéhez a cirkusz, a rajz, a színház, a vers és a tánc. Az események bérletben és önmagukban is kerek, muzsikás élményt garantálnak!

Örömteli együttlét az egész családnak

 

Együtt énekelni, együtt mozogni nem csak jó játék, de fejlesztő hatással van kicsikre és nagyokra egyaránt. Kedd délelőttönként a legkisebbek számára készülünk zenei foglalkozásokkal. A Magyar Örökségdíjas Ringató foglalkozás heti rendszerességgel elérhető a Zene Házában. A foglalkozásokat Gáll Viki tartja.

Ajánlott életkor: 0-3 év 
Maximális csoportlétszám: 30 fő 

A tőlem telhető legnagyobb odaadással szeretnék kedvet ébreszteni, bátorságot adni az énekléshez és a játékhoz. 
Számomra a zene emlékek őrzője, akár az ízek és az illatok. Remélem, a Ringatón tanult dalok és játékok egyszer majd úgy térnek vissza az egykori gyerekektől, hogy „ezt a dalt anyukám énekelte”, „az apukám kedvenc dalát én is tudom”, vagy „úgy döcögtetem kisbabámat, ahogy engem régen a nagymamám”.

Gáll Viki