Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

BARÁTI KÖR
 

A Zene Háza+ második szintje, a Baráti Kör, intézményünk összetartó közösségét építi. Olyan visszajáró törzsközönség támogatását kérjük, akik a megszokottból kilépve, bátran nyitnak új műfajok, megismételhetetlen élmények felé, akiknek a Ház legalább annyi örömöt, újdonságot adhat, mint a benne dolgozóknak. A Könyvtári Kör szolgáltatásai mellett kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget, exkluzív elővásárlási és last minute ajánlatokat is tartalmaz.

Éves hozzájárulási díj: 30.000 Ft

A tagok számára biztosított szolgáltatások, kedvezmények:

10% kedvezmény minden Zene Háza programra
A kedvezmény a Zene Háza nyilvános, belépőjeggyel látogatható eseményeire vehető igénybe a jegyvásárlás során (a rendszer a tagok számára automatikusan felajánlja a kedvezményes árat). Egy eseményre egy tagsággal maximum 4 kedvezményes jegy vásárolható.

Exkluzív házbejárás
A Zene Háza egy különleges hely, amelyet Baráti Kör tagjaink még jobban megismerhetnek. Évente egy alkalommal tagjaink számára exkluzív házbejárást szervezünk. A házbejárás időpontjáról és a jelentkezés pontos menetéről e-mailes értesítőt küldünk.

Kedvezményes elővásárlási jog kiemelt eseményeinkre
Egyes kiemelt programjaink esetében Baráti Kör tagjaink számára kedvezményes elővásárlási lehetőséget biztosítunk. Az ilyen lehetőségekről minden esetben e-mailes értesítőt küldünk ki. Kedvezményes last minute vásárlási jog egyes eseményeinkre Baráti Kör tagjainknak egy-egy különleges programunkra kedvezményes áru jegyvásárlást biztosítunk. Az ilyen lehetőségekről minden esetben e-mailes értesítőt küldünk ki, jellemzően az érintett programok előtt néhány nappal.

Ingyenes belépés Hangdóm vetítésre
A Zene Háza Hangdómja egyedülálló hang- és képi élményeket ad a látogatóknak. Évente egy alkalommal ingyenes belépést biztosítunk a Hangdóm nyilvános, belépőjeggyel látogatható vetítéseire. A vásárlás egy előre megadott kuponkód segítségével történik, amelyet minden Baráti Kör tag évente egyszer vehet igénybe.

Névre szóló Zene Háza Baráti Kör tagsági kártya
Ha névre szóló tagsági kártyát szeretnél, örömmel elkészítjük neked! A kártya opcionális, az igényt a tagok e-mailen jelezhetik a jegy@zenehaza.hu címen, a kártya pedig visszajelzésünket követően, 5 munkanapon belül a Zene Háza jegypénztárában vehető fel.

A Zene Háza+ Könyvtári Kör kedvezményei
A Zene Háza+ egymásra épülő modulokból áll, így a Zene Háza Baráti Kör tagságával a fentiek mellett a Könyvtári Kör tagság minden kedvezményére jogosulttá válsz.