Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

TÁMOGATÓI KÖR
 

A Támogatói Kört, a Zene Háza+ kiemelt, első szintjét intézményünk legaktívabb szóvivői számára hoztuk létre. Nekik, nektek is köszönhető, hogy széles körben elérhető maradhat a Zene Háza különleges élménye, nem csak az intézmény falain belül, de akár azon túl is.

Éves hozzájárulási díj: 100.000 Ft

A tagok számára biztosított szolgáltatások, kedvezmények:

Kiemelt ügyfélszolgálat
Támogatói körünk tagjai a legelkötelezettebb mecénásaink, akik számára a Ház szinte minden szeglete megnyílik! Ha lemaradtál várva várt koncertedről, programodról kiemelt ügyfélszolgálaton keresztül akár a teltházas események is megnyílhatnak számodra, hiszen korlátozott számban extra jegyeket biztosítunk támogatóinknak.

Ingyenes last minute belépés egyes eseményeinkre
Támogatóink számára egy-egy különleges programunkra ingyenes belépést biztosítunk. Az ilyen lehetőségekről minden esetben e-mailes értesítőt küldünk ki, jellemzően az érintett programok előtt néhány nappal.

Exkluzív Zene Háza Támogatói Party
Számunkra fontos, hogy Támogatóink megismerjék a Ház célkitűzéseit, eredményeit, aktuális és jövőbeni terveit. Az évente egyszer megrendezett Támogatói eseménnyel lehetőséget biztosítunk arra is, hogy Támogatóink megismerjék egymást és a Ház vezetőit. A Támogatói Party időpontjáról és a jelentkezés pontos menetéről e-mailes értesítőt küldünk.

Ingyenes belépés a DOME_Live vetítésre
A Zene Háza Hangdómja önmagában is nóvum, a Live sorozat viszont ennél is többet ad, hiszen, élőzenei aláfestés mellett csodálhatjuk meg a helyszín által biztosított vizuális élményeket. Az ingyenes jegyvásárlás a nyilvános, belépőjeggyel látogatható Handóm Live eseményeknél vehető igénybe. A vásárlás egy előre megadott kuponkód segítségével történik, amelyet minden Támogatónk évente egyszer vehet igénybe.

10% kedvezmény a Zene Háza Ajándékboltjában
Egy különleges hely különleges shopja, amely önmagában is vonzza a látogatókat. A kedvezmény pedig még egy ok, hogy ellátogass ide. A kedvezményre való jogosultságot mobiltelefonod segítségével (Liget+ fiókodba belépve), vagy nyomtatott tagsági kártyáddal tudod igazolni.

4 óra ingyenes parkolás a Múzeum Mélygarázsban
Ha több időt töltenél nálunk, a parkolás sem lesz akadály. A kedvezmény a Zene Háza információs pultjában, érvényes aznapi Zene Háza programra szóló belépőjegy felmutatásával érvényesíthető. Kollégáink egy 100%-os kedvezménykártyát adnak Neked, amely a Házhoz legközelebb eső, az új Néprajzi Múzeum mellett található Múzeum Mélygarázsban használható fel. A garázs fizetőautomatájánál fizetéskor előbb a parkolójegyed, majd a 100%-os kedvezménykártyát kell a gépbe helyezned, parkolásod így 4 óra hosszat ingyenes. 4 óra felletti parkolás esetén a különbözetet természetesen ki kell majd fizetned.

Találkozó a fellépő művészekkel és backstage bejárás
Támogatóink számára évente egyszer, előre meghirdetett alkalommal, ingyenesen teszünk elérhetővé egy exkluzív backstage bejárást, amely során az aznap fellépő művészekkel is lehetőség nyílik majd a találkozásra. A bejárás időpontjáról és a jelentkezés pontos menetéről e-mailes értesítőt küldünk.

10% kedvezmény a Trilla Bisztróban
Napközben, munka után, esetleg koncert előtt, a Zene Háza földszintjén üzemelő Trilla Bisztró egy stílusos találkozási pont. A kedvezmény pedig még egy ok, hogy ellátogass ide. A kedvezményre való jogosultságot mobiltelefonod segítségével (Liget+ fiókodba belépve), vagy nyomtatott tagsági kártyáddal tudod igazolni.

Névre szóló Zene Háza Támogatói Kör tagsági kártya
Ha névre szóló tagsági kártyát szeretnél, örömmel elkészítjük neked! A kártya opcionális, az igényt a tagok e-mailen jelezhetik a jegy@zenehaza.hu címen, a kártya pedig visszajelzésünket követően, 5 munkanapon belül a Zene Háza jegypénztárában vehető fel.

A Zene Háza+ másik két tagságának (Könyvtári és Baráti Kör) kedvezményei A Zene Háza+ egymásra épülő modulokból áll, így a Zene Háza Támogatói Kör tagságával a fentiek mellett a Zene Háza+ tagság minden kedvezményére jogosulttá válsz.