Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás
Intermezzo Fesztivál - MOME X MZH 2023

Intermezzo Fesztivál - MOME X MZH 2023

2023/09/08 és
2023/09/09 között
típus:
Koncert, Programsorozat
műfaj:
Pop, Elektronikus
Elmentem a naptárba:

Szeptemberben is lehet fesztiválozni, és még a várost sem kell elhagyni hozzá. Ha nehezen engeditek el a szabadtéri estéket, de már kicsit hangolódnátok a sulikezdésre, találkoznátok új vagy régi szaktársakkal, vagy csak simán kikapcsolódnátok a Városligethez közel, élő és elektronikus zenére, akkor mindennek tökéletes metszete az Intermezzo! A lineup hamarosan érkezik, de addig is csapjatok le a az early bird bérletekre, mivel eléggé limitált számban repkednek az alábbi linken:

Mi ez?🤔 Idén már másodjára valósul meg a MOME és Magyar Zene Háza kollaborációjaként a kétnapos Intermezzo Fesztivál, amit diákok szerveznek -nem kizárólag- diákoknak, hogy közösséget teremtsenek a zene és dizájnszemlélet mentén. Ezt pedig sokszínű zenés és edukatív programokkal, erős vizuális megjelenésekkel és installációkkal tervezik megvalósítani. Inspirálódni itt nem kell, hanem muszáj.

Helyszín: Magyar Zene Háza
Időpont: 2023. szeptember 8-9.

Megérkeztek az első fellépők:
Henri Gonzo és a papírsárkányok
Hakumba
Acideal
Yorgos
Unibeats
Hanussen

 

Elmentem a naptárba:

Szeptemberben is lehet fesztiválozni, és még a várost sem kell elhagyni hozzá. Ha nehezen engeditek el a szabadtéri estéket, de már kicsit hangolódnátok a sulikezdésre, találkoznátok új vagy régi szaktársakkal, vagy csak simán kikapcsolódnátok a Városligethez közel, élő és elektronikus zenére, akkor mindennek tökéletes metszete az Intermezzo!

2023/09/08 - 2023/09/09