Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

 

 

Zene Háza+

Baráti kör tagsági programunk
 

A Zene Háza+ program nem titkolt célja, hogy közösséget teremtsen, hiszen baráti körökben egyesíti a Ház leglojálisabb vendégeit, támogatóit. A 3 lépcsőben elérhető tagsággal különféle előnyök és kedvezmények, valamint exkluzív programok válnak elérhetővé a megvásárlás időpontjától számított 365 napon keresztül.

Hol találom?
A Zene Háza+ neve is utal rá, hogy a Magyar Zene Háza és a Liget+ együttműködésével jött létre. A tagság egy ingyenes Liget+ regisztrációt követően a ligetplusz.hu oldalon vásárolható meg, ezt követően a kedvezmények felhasználása kapcsán is a Liget+ online felülete lesz segítségedre.

Miért 3 lépcső?
A Zene Háza esetében a hármas számnak különös jelentősége van, utalva az épület közönségterének hármas tagolására, valamint az intézmény 3 kiemelt funkciójára: a kiállítások, koncertek és zenepedagógiai programok közös egységben való megjelenítésére.

Ennek megfelelően a Zene Háza+ tagság is 3 fokozatban érhető el:

  • Könyvtári Kör (normál ár: 3000 Ft/év, kedvezményes ár augusztus 31-ig: 2400 Ft)
  • Baráti Kör (normál ár: 25.000 Ft/év, kedvezményes ár augusztus 31-ig: 20.000 Ft)
  • Kiemelt Baráti Kör (normál ár: 50.000 Ft/év, kedvezményes ár augusztus 31-ig: 40.000 Ft)

Fontos, hogy a 3 lépcső egymásra épül, tehát a belépő szintnek szánt Könyvtári Kör összes kedvezményét tartalmazza a Baráti Kör, majd ennek összes kedvezményét a Kiemelt Baráti Kör.

Hogyan tudom igénybe venni a szolgáltatásokat, kedvezményeket?
Kedvezményes vagy ingyenes online vásárlás esetén a vásárlást megelőzően be kell lépned a Liget+ fiókodba, ezt követően a tagsággal járó kedvezmények automatikusan megjelennek az érintett programok kiválasztásakor, vagy bizonyos esetekben kuponkód beírásával érvényesítheted ezeket. A kuponkódos felhasználással kapcsolatos tudnivalókról (és magáról a kuponkódról) emailben értesítünk.

Exkluzív, tehát a tagsággal nem rendelkező nagyközönség számára nem elérhető programok esetében minden esetben emailes értesítőt küldünk a részletekkel.

A helyszínen igénybe vehető szolgáltatások (pl. az ajándékboltban történő vásárlás vagy a Trilla Bisztróban történő fogyasztás) esetében a tagságot és ezáltal a kedvezményre való jogosultságot 2 módon igazolhatod:

  • mobiltelefonod segítségével (Liget+ fiókodba belépve megjelenik, hogy melyik kör tagságával rendelkezel),
  • vagy ha igényelsz nyomtatott tagsági kártyát, akkor annak felmutatásával.

 

Pontosan mit tartalmaznak az egyes tagságok?


A célunk, hogy olyan kedvezményeket és programokat tegyünk lehetővé a baráti körökben, amelyek tagsági nélkül nem elérhetőek. Szintén fontos kiemelni, hogy a tagságot évente újra ki kell váltani, tehát a megvásárlástól számított 365 napra szól.

Zene Háza Könyvtári Kör

A Zene Háza+ 1. szintje

A tagok számára biztosított szolgáltatások, kedvezmények:

Évi egy könyvtári eseményen való ingyenes részvétel
Könyvtári eseménynek minősül minden, a Zene Háza 2. szintjén található Multimédiás Könyvtár és Klubban lezajló nyilvános, belépőjeggyel látogatható program. Ezek jellemzően szabadegyetemek, filmvetítések, szakmai beszélgetések, vagy kisebb koncertek. Az ingyenes jegyvásárlás kuponkód segítségével történik, melyet minden Könyvtári Kör tag kézhez kap és évente egyszer vehet igénybe.

Kiemelt könyvtári eseményeinkre normál árú elővásárlási jog
Mivel a Multimédiás Könyvtár és Klub befogadóképessége korlátozott, bizonyos programok esetében a tagok számára lehetőséget biztosítunk a nyilvános jegyeladás megkezdése előtti elővásárlásra. Az ilyen lehetőségekről és a vásárlás menetéről minden esetben emailes értesítőt küldünk ki.

Privát kiscsoportos szakmai események a könyvtárban
A tagok számára lehetőség nyílik a Zene Háza Multimédiás Klub és Könyvtár kistermének ingyenes használatra egy-egy privát esemény szervezésekor, előzetes időpontegyeztetés és regisztráció alapján. A hangszigetelt szoba felszereltségéhez egy nagyobb televízió is tartozik, melyen az állományunkban található popkulturális filmeket és a Nemzeti Audiovizuális Archívumban található műsorokat lehet levetíteni, vagy akár saját gépről prezentációt tartani. Azoknak a zeneőrülteknek, akik kedvenceiket a mai napig is csak vinylen vagy CD-n hajlandók hallgatni, rendelkezésre áll egy-egy kiváló lemezjátszó mindkét formátumhoz. A terem tehát tökéletes helyszín kiscsoportos foglalkozások, szemináriumok, vagy lemezhallgató klubok tartására. A regisztráció menetéről a konyvtar@zenehaza.com címen érdeklődj, vagy keress minket személyesen a könyvtár nyitvatartási idejében!

A könyvtárban elérhető E-bookok és egyéb digitális tartalmak otthoni online elérése
A könyvtár elképesztően gazdag gyűjteménnyel rendelkezik, melynek egy jó része digitalizált formában is elérhető. Kutatómunka, nagyobb elmélyülést igénylő feldolgozás esetén jelent komoly előnyt, ha nem csak a könyvtárban, hanem otthon is elérhetjük ezeket a tartalmakat. Hozzáférésed aktiválása kapcsán a konyvtar@zenehaza.com címen kaphatsz további információkat, vagy keress minket személyesen a könyvtár nyitvatartási idejében.

Poptörténeti hagyatékok és gyűjtemények helyszíni tanulmányozása
Az online tartalmak mellett a könyvtárban megtalálható egyedülálló poptörténeti hagyatékok és gyűjtemények válnak hozzáférhetővé és kutathatóvá a helyszínen a tagok számára.

Nevesített Zene Háza Könyvtári Kör tagsági kártya
Ha névre szóló tagsági kártyát szeretnél, örömmel elkészítjük neked! A kártya opcionális, az igényt a tagok emailen jelezhetik jegy@zenehaza.com címen, a kártya pedig visszajelzésünket követően, 5 munkanapon belül a Zene Háza jegypénztárában vehető fel.
 Zene Háza Baráti Kör

A Zene Háza+ 2. szintje

 

A tagok számára biztosított szolgáltatások, kedvezmények:

10 % kedvezmény minden Zene Háza programra
A kedvezmény a Zene Háza nyilvános, belépőjeggyel látogatható eseményeire vehető igénybe a jegyvásárlás során (a rendszer a tagok számára automatikusan felajánlja a kedvezményes árat). Egy eseményre egy tagsággal maximum 4 kedvezményes jegy vásárolható meg.

Exkluzív házbejárás
A Zene Háza egy különleges hely, amely még jobban megismerhető a tagok számára évente egyszer, előre meghirdetett alkalommal biztosított exkluzív házbejárás során. A házbejárás időpontjáról és a jelentkezés pontos menetéről emailes értesítőt küldünk.

Kiemelt eseményeinkre kedvezményes elővásárlási jog
Mivel a Ház befogadóképessége korlátozott, bizonyos programok esetében a tagok számára lehetőséget biztosítunk a nyilvános jegyeladás megkezdése előtti kedvezményes elővásárlásra. Az ilyen lehetőségekről minden esetben emailes értesítőt küldünk ki.

Egyes eseményeinkre kedvezményes last minute vásárlási jog
Ezt a lehetőséget kifejezetten azoknak ajánljuk, akik akár az utolsó pillanatban is szívesen döntenének egy-egy programunk mellett, ráadásul kedvezményesen szeretnének jegyhez jutni. Az ilyen lehetőségekről minden esetben emailes értesítőt küldünk ki, jellemzően az érintett programok előtt néhány nappal.

Évi egy ingyenes premier vetítés a Hangdómban
A Zene Háza Hangdómja egyedülálló hang- és képi élményeket ad a látogatóknak. Az ingyenes jegyvásárlás a Hangdóm nyilvános, belépőjeggyel látogatható eseményeinél vehető igénybe. A vásárlás egy előre megadott kuponkód segítségével történik, melyet minden Baráti Kör tag évente egyszer vehet igénybe.

Nevesített Zene Háza Baráti Kör tagsági kártya
Ha névre szóló tagsági kártyát szeretnél, örömmel elkészítjük neked! A kártya opcionális, az igényt a tagok emailen jelezhetik a jegy@zenehaza.com címen, a kártya pedig visszajelzésünket követően, 5 munkanapon belül a Zene Háza jegypénztárában vehető fel.

Továbbá a Zene Háza Könyvtári Kör összes kedvezménye
A Zene Háza+ egymásra épülő modulokból áll, így a Zene Háza Baráti Kör tagságával a fentiek mellett a Könyvtári Kör tagság minden kedvezményére jogosulttá válsz.
 Zene Háza Kiemelt Baráti Kör

A Zene Háza+ 3. szintje

A tagok számára biztosított szolgáltatások, kedvezmények:

Egyes eseményeinkre ingyenes last minute vásárlási jog
Ezt a lehetőséget kifejezetten azoknak ajánljuk, akik akár az utolsó pillanatban is szívesen döntenének egy-egy programunk mellett, ráadásul ingyenesen szeretnének jegyhez jutni. Az ilyen lehetőségekről minden esetben emailes értesítőt küldünk ki, jellemzően az érintett programok előtt néhány nappal.

Exkluzív Zene Háza Támogatói Party részvétel
A Zene Háza Kiemelt Baráti Köre, nevéből is adódóan, egy exkluzív közösség, számunkra pedig fontos, hogy lehetőséget biztosítsunk a tagoknak egymás és a Ház egyes vezetőinek megismerésére is. A tagok számára évente egyszer, előre meghirdetett alkalommal, ingyenesen tesszük elérhetővé ezt az eseményt. A party időpontjáról és a jelentkezés pontos menetéről emailes értesítőt küldünk.

Ingyenes DOME Live premier vetítés a Hangdómban
A Zene Háza Hangdómja önmagában is nóvum, a Live sorozat viszont ennél is többet ad, hiszen, élőzenei aláfestés mellett csodálhatjuk meg a helyszín által biztosított vizuális élményeket. Az ingyenes jegyvásárlás a nyilvános, belépőjeggyel látogatható Handóm Live eseményeknél vehető igénybe. A vásárlás egy előre megadott kuponkód segítségével történik, melyet minden Kiemelt Baráti Kör tag évente egyszer vehet igénybe.

10% kedvezmény a Zene Háza Ajándékboltjában
Egy különleges hely különleges shopja, amely önmagában is vonzza a látogatókat. A kedvezmény pedig még egy ok, hogy ellátogass ide. A kedvezményre való jogosultságot mobiltelefonod segítségével (Liget+ fiókodba belépve), vagy nyomtatott tagsági kártyáddal tudod igazolni.

4 óra ingyenes parkolás a Múzeum Mélygarázsban a látogatott esemény napján
Ha több időt töltenél nálunk, a parkolás sem lesz akadály. A kedvezmény a Zene Háza információs pultjában, érvényes aznapi Zene Háza programra szóló belépőjegy felmutatásával érvényesíthető. Kollégáink egy 100%-os kedvezménykártyát adnak Neked, amely a Házhoz legközelebb eső, az új Néprajzi Múzeum mellett található Múzeum Mélygarázsban használható fel. A garázs fizetőautomatájánál fizetéskor előbb a parkolójegyed, majd a 100%-os kedvezménykártyát kell a gépbe helyezned, parkolásod így 4 óra hosszat ingyenes. 4 óra felletti parkolás esetén a különbözetet természetesen ki kell majd fizetned.

Találkozó a fellépő művészekkel és backstage bejárás
A tagok számára évente egyszer, előre meghirdetett alkalommal, ingyenesen teszünk elérhetővé egy exkluzív backstage bejárást, amely során az aznap fellépő művészekkel is lehetőség nyílik majd a találkozásra. A bejárás időpontjáról és a jelentkezés pontos menetéről emailes értesítőt küldünk.

10% kedvezmény a Trilla Bisztróban
Napközben, munka után, esetleg koncert előtt, a Zene Háza földszintjén üzemelő Trilla Bisztró egy stílusos találkozási pont. A kedvezmény pedig még egy ok, hogy ellátogass ide. A kedvezményre való jogosultságot mobiltelefonod segítségével (Liget+ fiókodba belépve), vagy nyomtatott tagsági kártyáddal tudod igazolni.

Nevesített Zene Háza Kiemelt Baráti Kör tagsági kártya
Ha névre szóló tagsági kártyát szeretnél, örömmel elkészítjük neked! A kártya opcionális, az igényt a tagok emailen jelezhetik a jegy@zenehaza.com címen, a kártya pedig visszajelzésünket követően, 5 munkanapon belül a Zene Háza jegypénztárában vehető fel.

Továbbá a Zene Háza Baráti Kör összes kedvezménye
A Zene Háza+ egymásra épülő modulokból áll, így a Zene Háza Kiemelt Baráti Kör tagságával a fentiek mellett a Baráti Kör tagság minden kedvezményére jogosulttá vál