Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Bemutatkozunk

A Magyar Zene Háza hármas osztatú, mind az épületet, mind az intézményi felépítést tekintve. A föld alatti térben egy állandó és egy időszaki kiállítótér kap helyet több mint 2000 négyzetméteren. A park szintjén kialakított két belső terem élőzenei programok, koncertek és workshopok szervezésére ad lehetőséget, míg a tó melletti szabadtéri kerthelyiségben baráti beszélgetések mellett élvezhetjük a szabadtéri színpad koncertjeit, előadásait. Az épület emeleti szintje az elmélyüléshez, a tanuláshoz és az oktatáshoz kínál könyvtárat és klubot elsősorban a populáris zene világából, illetve a zenepedagógiai termekben foglalkozásokkal viszi közelebb a fiatalokat a zenéhez.

A Magyar Zene Háza, ahol a zene mindenkié! Sokszínű programkínálatunkkal a zene számtalan élményét tárjuk fel látogatóink előtt, legyen az egy kiállítás, egy koncert, egy közös zenélés, éneklés, táncolás, egy izgalmas zenepedagógiai foglalkozás, vagy szabadegyetemi előadás.

A Magyar Zene Háza bármilyen zenei műfaj iránti vonzódással, bármilyen tudásszinttel, bármilyen interaktivitásra való nyitottsággal várja a látogatókat, korhatár nélkül!
Éld át a zenét!
Hallgasd a zenét! 
Hozz létre zenét!
Tanulj a zenéről!
Tudj meg különlegességeket a zenéről! 
Fedezd fel a zenét!
Kutasd a zenét!
Kísérletezz a zenével!