Azonnali hívás
33 éves a Korai Öröm

33 éves a Korai Öröm

Születésnapi koncert
Minden jegy elkelt
2023/01/07
Szombat
20:00 - 22:30
Koncertterem
Típus:
Koncert
Műfaj:
Pop
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Jegytípus:
álló
billentyűk
Borosi Gábor
billentyűk
Domonkos Tibor
dob
Csányi Viktor
ütőhangszerek
Jócsik János
basszusgitár
Kilián Zoltán
ütőhangszerek
Nádasdi Zsolt
fujara, trombita, torokéneklés
Paizs Miklós
gitár
Szántó Gábor
ének
Vécsi Tibor
VJ
Bonnyai Zoltán
VJ
Völgyi Gábor

33 éves a Korai Öröm

Az 1990-ben alakult Korai Öröm egy egészen sajátos stílus emblematikus képviselője – 2023-ban ünnepli 33. születésnapját, mégpedig egy jubileumi koncerttel a Zene Házában. A hazai sajtóban folyamatzenének nevezett stílusuk a zenekar meghatározása szerint progresszív tribal-trance-ethno. És valójában is elképesztően színes hatáshalmazból gyúr kaleidoszkópikus, mégis egy irányba tartó zenét a kilenc hangszeres. A kétórás koncerten felcsendül néhány rég nem hallott szám, a zenekar kiegészül régi tagokkal és vendégekkel, sőt, erre az estére ismét összeáll a klasszik VJ-csapat, a régi fény- és a hangtechnikussal lesz teljes a koncert, és még kerekebb az elmúlt 33 év. Az este folyamán láthatók lesznek a Házban régi videoklipek, turnéfilm, és a Korai megemlékezik Takács Péterről (gitár, ének, furulya, trombita) is, aki egyik alapítója volt a zenekarnak, de sajnos már jó ideje nincsen köztünk. Pontos, este 8 órás koncertkezdés! A koncert után pedig rendhagyó módon csak éjfélig tartó after. Természetesen kapható lesz a Korai-könyv és a Korai Öröm 1993-96 című, decemberben megjelenő dupla vinyl is. 

Minden jegy elkelt

Jegyárak

3 300 Ft

Elővétel: 3 300 Ft
Helyszínen: 4 000 Ft
A koncertterem elrendezése: álló

Elmentem a naptárba:

Nincs ülőhely a koncerten

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy ezen az álló koncerten ülő helyek nem lesznek.

Megértéseteket köszönjük!

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.