Azonnali hívás
Kohut József hangszerkészítő műhelye

Kohut József hangszerkészítő műhelye

A Nemzeti dal nyomában
Jegyet veszek
2022/03/15
Kedd
10:15 - 13:00
Zenepedagógiai terem 2
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek
Típus:
Családi
Zenepedagógia
Programsorozat
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Foglalkozásvezető
Kohut József
Közreműködő
Csíki Virág

Kohut József hangszerkészítő műhelye

 

A NEMZETI DAL NYOMÁBAN
- INTERAKTÍV PROGRAMOK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

PROGRAMSOROZAT

 

Március 15-e, nemzeti ünnepeink egyik legrégebbike, az azóta eltelt korszakok mindegyikében megvolt a maga jelentése. Szerencsére ma már szabadon ünnepelhetjük, így arra is lehetőség nyílik, hogy a hagyományos mellett új irányokból is megközelítsük! A Magyar Zene Háza ezt a kettősséget képviselve kíván megemlékezni március idusáról.

 

Kohut József hangszerkészítő műhelye

Annak idején a gyermekek, játékaik nagy részét maguknak készítették a környezetükben található természetes anyagokból. Időnként ezeket aztán meg is tudták szólaltatni, hogy muzsikálhassanak velük. Ezen a programon visszarepülünk az időben, hogy anyósnyelvből készítsünk szárdudát és receficét, a kor egyszerű, nagyszerű és népszerű hangszereit. S mivel ebből az egyik dallamot, a másik ritmust játszik, akár rögtön össze is lehet állni zenekarnak!

Hangszerkészítő mester: Kohut József

Közreműködik: Csíki Virág

Korosztály: 5 éves kortól egészen a nagyszülőkig

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.

Jegyet veszek

Jegyárak

1000 Ft
Elmentem a naptárba: