Azonnali hívás
Állati muzsikák

Állati muzsikák

Muzsikáló természet - Interaktív családi program
Jegyet veszek
2022/04/23
Szombat
10:30 - 11:20
Koncertterem
Típus:
Családi
Zenepedagógia
Programsorozat
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Programsorozat:
szaxofon, torokének, duda, basszusklarinét, hegedű
Ágoston Béla
népi ének, jazz ének
Bolyki Sára
klasszikus ének
Csapó József
nagybőgő
Heigl László
zongora
Tálas Áron
ütőhangszerek, vokál
Tar Gergely
koboz, citera, furulya, ének
Szlama László
műsorvezető, ének
Gulyás Anna

Állati muzsikák

MUZSIKÁLÓ TERMÉSZET - INTERAKTÍV CSALÁDI PROGRAM 

E napokon a Zene Háza az aprónép füleihez igazítja muzsikáját: játékos, ritmikus, ringatós, mókás, mesés, táncos, kézműves, hangszerkóstolós interaktív programokkal várjuk szeretettel a családokat! Programjainkat a 3-tól 8 éves korosztályhoz igazítva tervezzük: legyen ekkor a kicsinyeké a Ház!

Tematikus sorozatainkon a muzsika és természet kapcsolatára, a hangszerek világára, a jeles napok ünnepeire és sok más területre vezetjük el mesésen, muzsikákkal körbeölelve kedves vendégeinket. A Zenekuckóban sok olyan programmal is találkozhat a közönség, melyet kifejezetten erre az alkalomra készített a Zene Háza! Szeretettel várunk mindenkit!

 

Állati muzsikák

Dalok, muzsikák a földön kúszó, égben szálló, vizekben úszó sok csuda állatról. A külön erre a napra alakult Muzsikáló Természet Zenekar tagjai a legkülönfélébb zenei műfajok mesterei. Velük s Veled együtt kel életre a hangerdő, benne kedvenc állataiddal. A koncertet követően mozgásban, táncban is megjelenítjük e sokféle lényt. Nem lesz hiány mókában sem: tréfamesterek is lesznek ám muzsikusaink között!

Jó tudni!

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.

Jegyet veszek

Jegyárak

2 000 Ft 1 000 Ft

Teljes árú jegy: 2 000 Ft
Diák-, gyerekjegy (26 éves korig, igazolvánnyal): 1 000 Ft
0-3 éves kor között ingyenes

Facebook esemény
Elmentem a naptárba: