Azonnali hívás
Artist Talk: Lukács Miklós és vendégei

Artist Talk: Lukács Miklós és vendégei

Ingyenes
2022/05/14
Szombat
18:00 - 19:00
Előadóterem
Kinek ajánljuk:
Zenei előképzettséggel ajánlott
Típus:
Ismeretterjesztés
Koncertbeszélgetés
Műfaj:
Globálzene
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

előadó
Lukács Miklós
cimbalom
Horváth Áron
előadó
Fazekas Gergely

Artist Talk: Lukács Miklós és vendégei

A Lukács Miklós kurátori hétvége egy rendhagyó Artist Talkkal indul, amelynek első felében Fazekas Gergely beszélget a cimbalmossal, akitől a közönség is kérdezhet – majd, tanítványa, Horváth Áron ad minikoncertet. Horváth a korosztályának egyik kiemelkedő cimbalmosa, mindössze 12 évesen megnyerte a „Fölszállott a páva” tehetségkutató versenyt, számos rangos ösztöndíjban részesült, jelenleg a Rajkó-Talentum Tánc- és Zeneművészeti Iskola tanulója, ahol Lukács Miklós a tanára.

 

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.

Ingyenes

Jegyárak

A beszélgetés koncertjeggyel ingyenes.
Elmentem a naptárba: