Azonnali hívás
ASAN Budapest: Eklektíva – Lust & Planetmälcolm, Cadik

ASAN Budapest: Eklektíva – Lust & Planetmälcolm, Cadik

Ingyenes
2022/06/18
Szombat
20:00 - 23:00
Szabadtéri színpad
Típus:
Programsorozat
Műfaj:
Elektronikus
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

dj
Cadik
dj
Lust & Planetmälcolm

ASAN Budapest: Eklektíva – Lust & Planetmälcolm, Cadik

“A lemezjátszó mint hangszer?”
Két napos ingyenes előadás a Magyar Zene Háza kertjében.

A közel tízéves ASAN Budapest kortárs-elektronikus zenei kollektíva a Magyar Zene Háza Szabadtéri színpadán egy ingyenes, kétnapos – afféle label night – eseményen mutatkozik be, ahol a csapat kötelékéből érkező dj-k mellett vendégek is színesítik az estéket. A második esten Lust & Planetmälcolm képviseli az ASAN Budapestet, a vendég pedig Cadik.

Június 18. (szombat)
Cadik (All Soundz / White Peach Rec/ ASAN Budapest)
Lust & Planetmalcolm (ASAN Budapest)

Cadik budapesti zenei élet kultikus és megkerülhetetlen alakja, több mint 25 éve van a pályán.
Bár művészete a dub és a hiphop gyökereiből táplálkozik, képes folyamatosan megújulni, és mindig az innovációra helyezi fókuszát. Zenei jövőkutató, jó érzéke van a közeledő trendek és tehetségek felismerésében, követésében. Sokszor az általa képviselt stílusok experimentális - nem lineáris - oldalát prezentálja mixeiben, kiadványain.
Filmzeneszerző, 2007-ben a Magyar Filmszemle díjazta csapatban (Membrán) a legjobb eredeti filmzenének járó elismeréssel.
A Brit deep dub úttörője és hazai képviselője a kezdetektől. Az egyik legjobb nevű nemzetközi dub label - a White Peach Records -, valamint a magyar vonatkozású Frozen Plates kiadó csapatát erősíti legutóbbi megjelenésével.

 

 

ASAN Budapest

A zenei producerekből álló clique közel tíz éve alakult, és a kortárs-elektronikus zenei tér egyik meghatározó hazai szereplője. Alkotói és előadói területen egyaránt érdekeltek és zenei arculatuk legalább olyan sokszínű, mint a hozzájuk tartozó tevékenységek:
Budapesti stúdiójukban alkalmazott zeneszerzéssel (custom music), film- és reklámzenék készítésével, hang keveréssel, és podcastok gyártásával is foglalkoznak, kiemelten a technikai és tudományos piacok felé.

Zenei kiadóként is aktívak, mindig lehetőséget biztosítanak az értékes, újszerűen alkotó és gondolkodó tehetségeknek. Bár a kiadványok zenei stílusa széles skálán mozog, mégis könnyen besorolhatók egy jellemzően markáns, felismerhető zenei profilba.

Ugyanakkor zenei kiadóként is aktívak, mindig lehetőséget biztosítanak az értékes, újszerűen alkotó és gondolkodó tehetségeknek. Bár kiadványaik zenei stílusa széles skálán mozog, mégis könnyen besorolhatók egy jellemzően markáns, felismerhető zenei profilba. A Magyar Zene Háza szabadterén eltöltött hétvégét is a sokszínűség fogja jellemezni. A kétnapos eseményre egy-egy vendégművész is meghívást kapott. Pénteken Petrányi Zsolt (művészettörténész, kurátor, dj), szombaton a kiadóhoz közel álló zenei innovátor, producer és dj, Cadik fogja kiegészíteni az ASAN stábját az ingyenes eseményen. 

Fedett Szabadtéri színpad

A programot esős idő esetén is megtartjuk, mivel a Szabadtéri színpad nagy részben fedett.

Ingyenes

Jegyárak

ingyenes/free entrance
Elmentem a naptárba: