Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Babazuri

Ramazuri a legkisebbeknek
Minden jegy elkelt
2023/04/22
Szombat
10:30 - 11:15
Koncertterem
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek
Típus:
Családi
Zenepedagógia
Programsorozat
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Programsorozat:
foglalkozásvezető
Tamási Borbála
koboz
Kerekes Enikő
fúvós hangszerek
Szepesi Lilla
táncház vezető
Sztarácsek Jázmin
hegedű
Besenyei Viktória
brácsa
Oláh Norbert
nagybőgő
Tóth Máté

Babazuri

A Babazuri népszerű sorozatunk, a Ramazuri kistestvére, ahol valóban a kicsikre gondolunk! Hiszen a „gyerekek zenei nevelése 9 hónappal a születésük előtt kezdődik” - vallotta Kodály Zoltán. Célunk, hogy a család legkisebb tagjaival együtt az egész család jól érezze magát, ezért a párhuzamosan futó foglalkozások közül az egyiket a 0-3 éves korosztálynak ajánljuk, a másikat a 3-6 éveseknek.

Tarts velünk havonta újabb és újabb előadókkal a Babazuri délelőttjein!

Mozogj, zenélj, alkoss, énekelj együtt velünk!

 

Programok 

 

10:30 - 11:15 Zenés-táncos délelőtt Tamási Borival – 0-3 évesek számára (Előadóterem)
Tamási Borbála, zenepedagógus, népzenész, 15 éve foglalkozik kisgyermekkori zenei fejlesztéssel. Ezúttal a legkisebbeket hívja egy mesés-zenés-táncos interaktív foglalkozásra. Közös játék és zene, mely alapját a ritmikus mondókák, ölbeli játékok, élő-hangszerek és éneklés adja, melyek kiemelt hatással bírnak babákkal való érzelmi kapcsolódás kialakításában, jótékony hatással vannak a személyiség-, az értelmi-érzelmi képességek és az idegrendszer kiegyensúlyozott fejlődésére. A 45 perces foglalkozás, aktív zenei élmény lesz a babának és szülőnek egyaránt.

 

10:30 - 11:15 Népzenei táncház Sztarácsek Jázminnal – 3-6 évesek számára (Koncertterem)

A zenei nevelés az óvodákban a mondókákon túl a magyar népzenével kezdődik. Azonban ritkán adódik rá lehetőség, hogy rendelkezésre álljon egy nagyszerű népi zenekar, illetve egy talpraesett táncoktató is, akik együttes erővel képesek megéreztetni a néptánc szépségét mindössze 45 perc alatt. Erre hívjuk most a legifjabb közönséget és kedves szüleiket! Vigyázat, sok-sok ének, mozgás és muzsika várható, de pihenésként azért lesz lehetőség a zenekar hangszereit is alaposabban megismerni!

A 0-3 éves foglalkozásra 1 jegy, 1 felnőtt és 1-3 év alatti gyerek belépésére jogosít fel. A 3-6 éves korosztálynak szánt előadásra 3 éves kor felett belépőjegy váltása szükséges.

Minden jegy elkelt

Jegyárak

1 800 Ft 2 400 Ft

A 0-3 éves foglalkozásra 1 jegy, 1 felnőtt és egy 0 3 év alatti gyerek belépésére jogosít fel. A 3-6 éves korosztálynak szánt előadásra 3 éves kor felett belépőjegy váltása szükséges.

Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

Babazuri sorozat 

 

A Babazuri népszerű sorozatunk, a Ramazuri kistestvére, ahol valóban a kicsikre gondolunk! Hiszen a „gyerekek zenei nevelése 9 hónappal a születésük előtt kezdődik” - vallotta Kodály Zoltán. Célunk, hogy a család legkisebb tagjaival együtt az egész család jól érezze magát, ezért a párhuzamosan futó foglalkozások közül az egyiket a 0-3 éves korosztálynak ajánljuk, a másikat a 3-6 éveseknek. Tarts velünk havonta újabb és újabb előadókkal a Babazuri délelőttjein! Mozogj, zenélj, alkoss, énekelj együtt velünk!

2023/03/18 - 2024/05/04