world_travel_awards_2022
Azonnali hívás
SOLD-OUT - BonBon Matiné: Állati zenék

SOLD-OUT - BonBon Matiné: Állati zenék

Lukácsházi Győző emléknap
Minden jegy elkelt
2023/02/04
10:30 - 11:30
Koncertterem
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek
Típus:
Családi
Koncert
Zenepedagógia
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Klasszikus/Kortárs
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.
fuvola
Bán Annamária
zongora
Lukácsházi Pál
nagybőgő
Lukácsházi István
élő illusztráció
Lukácsházi Luca
műsorvezető
Tarr Feri

SOLD-OUT - BonBon Matiné: Állati zenék

Sokan gondolják, hogy a komolyzene komoly. Pedig egyáltalán nem az! A legtöbben nem is tudják, hogy a legnagyobb zeneszerzők is mennyi játékot, humort csempésztek darabjaikba. A BonBon Matiné műsora a leghíresebb zeneszerzők leghíresebb műveit adja elő, melyeket kutyák, hattyúk, elefántok, dongók és még ki tudja hány és miféle állatok inspiráltak. A rendkívül szórakoztató műsor kiváló bevezetést nyújt gyerekeknek – és felnőtteknek egyaránt – a klasszikus zene világába. A műsorban olyan klasszikus szerzőktől hallhatnak darabokat, mint Vivaldi, Rossini, Saint-Saens, Rimszkij-Korszakov, vagy Honegger. A zenei élményeket sok játék, sőt élő illusztráció is kiegészíti, melyek segítenek a gyerekeknek eligazodni ebben a zenei állatkertben.

Minden jegy elkelt

Jegyárak

2 400 Ft

3 éves kortól minden érdeklődő számára külön jegy vásárlása szükséges.

Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.