Azonnali hívás
Brain Bar

Brain Bar

jegyek: lásd lent
2022/09/30
08:00 - 19:00
Koncertterem
Típus:
Ismeretterjesztés

Brain Bar

A Brain Bar idei előadói ismét Budapestre hozzák a jövőt. 2022. szeptember 29-30. között új helyszínen, a többszörösen díjazott Magyar Zene Házában időkaput nyit a jövőfesztivál. Ha már jártál Brain Baron tudod, hogy nem ijedünk meg a kényes témáktól, sem a tabuktól vagy a heves vitától. Ha pedig még nem voltál, idén ne hagyd ki, mert az emberiség legfontosabb kérdéseit helyezzük a fókuszba. Ezt garantáljuk. Többek között olyan témákat feszegetünk majd együtt, mint a nagyvállalatok és az influenszerek manipulatív hatása a generációnkra, a biztonság fogalmának átalakulása a 21. században, illetve a metaverzum jövője. Mindehhez pedig a világ legjelentősebb gondolkodóit hozzuk el nektek! A Brain Bar diákok és tanárok számára 2022-ben is ingyenes, csak egy kérdőívet kell kitölteni.

Elmentem a naptárba:

A Brain Bar idei előadói ismét Budapestre hozzák a jövőt. 2022. szeptember 29-30. között új helyszínen, a többszörösen díjazott Magyar Zene Házában időkaput nyit a jövőfesztivál. Ha már jártál Brain Baron tudod, hogy nem ijedünk meg a kényes témáktól, sem a tabuktól vagy a heves vitától. Ha pedig még nem voltál, idén ne hagyd ki, mert az emberiség legfontosabb kérdéseit helyezzük a fókuszba. Ezt garantáljuk.

2022/09/29 08:00
Koncertterem

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.