world_travel_awards_2022
Azonnali hívás
Brass in the Five: Brass Humorzsák

Brass in the Five: Brass Humorzsák

Zene a művészetben, művészet a zenében
Jegyet veszek
2023/06/10
10:30 - 12:00
Szabadtéri színpad
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek
Típus:
Családi
Koncert
Programsorozat
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.


Jegytípus:
ülő

Brass in the Five: Brass Humorzsák

Színház szavak, határok nélkül Méhes Csaba és a Brass in the Five közös karrierje 2007-ben indult útjára és azóta töretlen lendülettel ível felfelé. Egyéni hangvételű, fergeteges humorú, élőzenés előadásaik osztatlan sikert aratnak itthon és külföldön egyaránt. Különböző előadásaikért számos díjban és elismerésben részesültek.

A Brass in the Five rézfúvós kvintett A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végzett, professzionális zenészek, hangszereik virtuóz mesterei. Nagy sikerű koncertjeiken mindig a zenei kifejezés új formáit keresik.

Méhes Csaba Európa szerte ismert, kiváló komikus, pantomimművész, a vizuális humor mestere szuggesztív játékával és humorával 30 éve bűvöli el a közönséget Magyarországon és a világ számos pontján – szavak nélkül. www.mehes.hu Utcai Hu- Morzsák Korábbi közös előadások és más darabok részleteiből összeállított interaktív produkció, utcai körülményekre adaptálva élő zenével, rengeteg humorral, improvizációval - korhatár nélkül.

Simai László – trombita
Monoki Attila – trombita
Soós Péter – kürt
Koppányi Béla – harsona
Takács Tibor – tuba

Jegyet veszek Bérletet veszek

Jegyárak

2 400 Ft
Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

A zenének is vannak jóbarátai. És ahogy ez a barátoknál szokás, gyakran találkoznak is, hogy csodálatos dolgokat hozzanak létre együtt. Ebben a sorozatunkban azt kívánjuk megmutatni, színház, vers és pantomim hogyan kapcsolódik a zenéhez és fordítva, hogyan segíti a zene ezeket a művészeti ágakat. A hogyanról annyit elárulunk, hogy főleg rengeteg röhögés közepette. Szóval, aki szórakozva szeret új dolgokat megismerni, annak mindenképp érdemes erre a sorozatra jegyet váltania!

Javasolt korosztály: 5 éves kortól

2022/09/10 - 2023/06/10

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.