Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

SOLD-OUT - Családi karácsonyváró koncert és játék a Jazzationnel

Zene világai a Zene Házában
Minden jegy elkelt
2022/12/10
Szombat
10:30 - 11:30
Koncertterem
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek
Típus:
Programsorozat
Családi
Zenepedagógia
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Jazz
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

ének
Várallyay Katus
ének
Bolyki Sára
ének
Kanizsa Gina
ének
Bolyki Barnabás
ének
Homor Máté
házigazda
Tápai Dóra

SOLD-OUT - Családi karácsonyváró koncert és játék a Jazzationnel

A modern acappella szerelmeseit és a műfajjal csak most ismerkedőket is szeretettel várja a Jazzation, Magyarország első számú jazz acappella együttese. Négy nemzetközi verseny nagydíját tudhatják magukénak és számos különleges együttműködést: Bobby McFerrinnel, a Real Grouppal, a King's Singresszel, külföldi és hazai, vokális és hangszeres formációkkal. Bármerre járnak is a világban, a közös éneklés örömét minden koncertjükön megtapasztalhatja a közönség, ezen a decemberi délelőttön a Magyar Zene Házában azonban még ennél is többet: az együttes tagjai vokális játékokkal varázsolják el a család minden korosztályát a koncert utáni workshopokon.

Program

10:30 Koncert

11:45 Foglalkozás
 

Ajánlott korosztály: 3-tól 12 éves korig

KONCERT UTÁNI FOGLALKOZÁSOK

6-10 éveseknek: Előadóterem

Miből van a zene? Milyen részekből áll, szét lehet-e szedni alkotóelemeire, és összerakni, mint a legót? Hány perc alatt lehet dalt írni együtt, lehet-e akárki karmester, és mélyebb-e a hangja egy basszusénekesnek, mint egy basszusgitárnak? Együtt keresi a választ ezekre a kérdésekre a 6-10 éves korosztállyal Kanizsa Gina és Homor Máté.
 

10+ éveseknek: Koncertterem

A Jazzationben éneklő testvérpár, Bolyki Sára és Bolyki Barnabás workshopja is igen izgalmasnak ígérkezik! A 10 év fölöttieket interaktív kalandozásra hívjuk a jazz és a népzene határvidékén: kipróbáljuk a testünket ütő- és fúvóshangszerként, játszunk ritmusokkal és hangszínekkel, végül megmerítkezünk az énekes többszólamúság különböző formáiban.
 

3-6 éveseknek: Zenepedagógiai terem

Kinek ne lenne kedve önként és dalolva besétálni a mesébe? A karácsonyi manók közeli rokonaihoz: csengő hangú erdei tündérek, visszhangos barlangokban tapsoló törpök, hangfelhőbe rejtőző óriások földjére vándorolhat minden 3-6 év közötti kalandor, hogy megkeresse az Elveszett Kincset! A kincskeresők szüleit is szeretettel várja Várallyay Katus, ha elég bátrak kilépni a Komfortzóna-Kapun, és van kedvük (és merszük!) a legkisebbekkel együtt belépni a Hangok Erdejébe

Minden jegy elkelt

Jegyárak

2 400 Ft

A jegyár tartalmazza a koncertbelépőt, valamint az azt követő foglalkozás díját is.

Ajánlott korosztály: 3-tól 12 éves korig

Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

Sorozatunk koncertjei a zene sokszínűségét hivatottak bemutatni. Klasszikus, jazz és könnyűzene egyaránt megtalálható ebben a sorozatban, így aki végig látogatja alkalmainkat, hamar beláthatja, a zene valóban ezerarcú. Úgyhogy bátran állítjuk, zenei utazáson soha nem volt még olyan könnyű részt venni, mint ennek a sorozatnak a részeseként.  

Javasolt korosztály: 5 éves kortól 

2022/10/01 - 2024/05/11

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.