Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

SOLD-OUT Cseh Tamás 80 – Füst a szemében

Cseh Tamás története és dalai – előadják: Vecsei H. Miklós, Szabó Balázs, Ratkóczi Huba, vendég: Beck Zoli, Bereményi Géza
Minden jegy elkelt
2023/01/22
Vasárnap
19:30 - 21:30
Koncertterem
Típus:
Koncert
Különleges programjaink
Programsorozat
Műfaj:
Pop
Költészet
Összművészet
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Programsorozat:

Jegytípus:
ülő
ének, gitár
Vecsei H. Miklós
ének, gitár
Szabó Balázs
gitár
Ratkóczi Huba
ének, gitár
Beck Zoli
próza
Bereményi Géza

SOLD-OUT Cseh Tamás 80 – Füst a szemében

Premierelőadás!

A Magyar Kultúra Napján, január 22-én a 80 éve éppen ezen a napon született Cseh Tamásra emlékezünk. A Füst a szemében című est bemutatóján Vecsei H. Miklós Szabó Balázzsal (Szabó Balázs Bandája) és Ratkóczi Hubával (SeeN), valamint vendégeikkel, Beck Zolival és Bereményi Gézával lépnek színpadra, ahol tizenöt Cseh-Bereményi szerzemény mellett egyes szám első személyben mesélik el az ikonikus magyar gitáros-énekes életét. A nagyjából 100 perces műsor Bérczes László Cseh Tamással közös beszélgetőkönyve nyomán született.

 

Az est támogatója az EMMI.

Együttműködő partner: Zsámbéki Nyári Színház.

Minden jegy elkelt

Jegyárak

6 000 Ft
Elmentem a naptárba:

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.