Azonnali hívás
De nekem botfülem van!
Jegyet veszek
2022/04/08
Péntek
19:00 - 20:30
Előadóterem
Típus:
Programsorozat
Zenepedagógia
Különleges programjaink
Műfaj:
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

workshopvezető
Joós Andrea
workshopvezető
Alpár Balázs

De nekem botfülem van!

Amikor az utcán sétálunk, tájékozódásunk nagy részét a hallásunkkal végezzük, figyelve akár tudatosan, akár tudatalatt a környező zajokat, hangokat, amik segítségével tervezzük utunkat. Amikor csörög a telefon, és egy ismerős szól bele, azonnal képesek vagyunk azonosítani valakit csak a hangja alapján. Ha a munkahelyen valahol leesik valami a földre, meg tudjuk mondani, honnan érkezett a zaj, milyen súlyú a tárgy, ami leesett, és nagy valószínűséggel azt is, járt-e kárral a becsapódás. Ezek mind olyan képességek, amik egészen egyszerűen kizárják a “botfül” fogalmát. Ha valaki úgy érzi, botfüle van, ezen az alkalmon lehetőséget kap arra, hogy megtapasztalja, mennyire nem igaz, amit gondol magáról. A workshopot Joós Andrea élménybiológus, és Alpár Balázs zeneszerző, producer tartja.

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.

Jegyet veszek

Jegyárak

1 600 Ft
Facebook esemény
Elmentem a naptárba: