Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Egy húron pendülünk

Ramazuri – Program az egész családnak
Minden jegy elkelt
2022/11/19
Szombat
10:30 - 12:15
Koncertterem
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek
Típus:
Családi
Zenepedagógia
Ismeretterjesztés
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

cselló
Rohmann Ditta
hegedű
Farkas Izsák
hárfa
Anasztázia Razvaljajeva
hárfa
Szöllősy Vágó Panna
moderátor
Tarr Feri

Egy húron pendülünk

Egy húron pendülünk, hiszen a zene összeköt. Ennek a gondolatnak a jegyében zajlik a Ramazuri harmadik alkalma, amikor kifejezetten a húros hangszerek kerülnek a középpontba. Rohmann Ditta Baba Bach koncertjével a legkisebb korosztály, a 2 éven aluliak felé nyit a Zene Háza. Sőt, a kismamákat is sok szeretettel várjuk erre a rendhagyó alkalomra, mert a zenehallgatást nem lehet elég korán elkezdeni!

Anasztázia Razvaljajeva, Junior Prima-díjas hárfaművész és Tarr Ferenc, zenepedagógus a hárfa iránt érdeklődőket várják rendhagyó foglalkozásukon, ahol nemcsak a hárfáról, hanem általában a húros hangszerekről is mesélnek sok-sok közös játékkal, viccel. Miközben olyan tündéri, varázslatos zenéket idéznek meg, hogy biztosak vagyunk benne, sokan meg fognak lepődni a hárfa gazdagságán!

Farkas Izsák, hegedűművész nemcsak a klasszikus zene nagy ismerője, hanem a különböző elektroakusztikus kütyüké is, amikkel ördögien tud bánni. Egyszemélyes zenekara a legnagyobb slágerektől Bachig bármit képes előadni és bemutatni, miközben sziporkázó egyénisége a rekeszizmokat sem hagyja nyugodni! Aki nevetve szeretne minél többet megtudni a hegedűről, a számok felépítéséről, mindenképp látogasson el hozzá!

 

MENETREND 

(helyszín, foglalkozás kapacitása)

A megváltott jegy két, szabadon választható foglalkozás díját tartalmazza. Felhívjuk figyelmüket, hogy az egyes foglalkozások kapacitása limitált lehet, ez esetben érkezési sorrendben fogadjuk a résztvevőket. Ha az adott helyszín megtelt, máshol biztosan van még szabad hely, akkor kérjük, fáradjon egy másik teremhez! Kérjük programválasztáskor vegyék figyelembe az ajánlott korosztályt! A foglalkozás kezdete után már nincs lehetőség csatlakozni, annak zavartalansága érdekében.

10:30 - 11:15 Farkas Izsák - zenei beavató 6 éven felülieknek (Koncertterem, 70 fő)

10:30 - 11:15 Rohmann Ditta - Baba Bach, koncert 2 éven aluliak számára (Előadóterem, 60 fő)

10:30 - 11:15 Anasztázia Razvaljajeva - A lélek húrjai, zenei beavató 4 éven felülieknek (Zenepedagógia terem I. - 203, 30 fő)

11:30 - 12:15 Farkas Izsák - zenei beavató 6 éven felülieknek (Koncertterem, 70 fő)

11:30 - 12:15 Rohmann Ditta - Baba Bach, koncert 2 éven aluliak számára (Előadóterem, 60 fő)

11:30 - 12:15 Anasztázia Razvaljajeva - A lélek húrjai, zenei beavató 4 éven felülieknek (Zenepedagógia terem I. - 203, 30 fő)

 

Minden jegy elkelt

Jegyárak

2 800 Ft

3 éves kortól minden érdeklődő számára külön jegy vásárlása szükséges.

A jegyár két, szabadon választható foglalkozás díját tartalmazza.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az egyes foglalkozások kapacitása limitált lehet, ez esetben érkezési sorrendben fogadjuk a résztvevőket!

Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

A Ramazuri egy olyan programsorozat, ahol célunk, hogy a család minden tagja barátságot kössön a zenével, miközben persze célunk az is, hogy az egész család jól érezze magát! Kiscsoportos foglalkozások a kisebbeknek, előképzettséget nem igénylő workshopok a nagyobbaknak, interaktív előadások a család legnyitottabb tagjainak.

2022/03/05 - 2024/05/25

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.