Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Intermezzo Fesztivál - MOME X MZH 1. nap: ONE-AB, Filipvarial

Ingyenes
2022/06/23
Csütörtök
16:30 - 23:59
Szabadtéri színpad
Típus:
Koncert
Műfaj:
Elektronikus

DJ
DJ ONE-AB
DJ
Filipvairal - Csizmás András DJ

Intermezzo Fesztivál - MOME X MZH 1. nap: ONE-AB, Filipvarial

Intermezzo Fesztivál a Magyar Zene Házában. A MOME diákjainak szervezésében különleges két napos élmény június 23-án és 24-én. Szabadtéri dj-szettek és beltéri koncertek a diákok által megálmodott egyedi vizuális hangulattal. A Zene Háza minden szegletében pezsgő élet vár, kerekasztal beszélgetések, egyedi installációk a Hangdómban két napon keresztül. A nyitónap ingyenes szabadtéri programjában ONE-AB és Filipvarial dj-szettjeire bólogathatunk, lazíthatunk és persze táncolhatunk.

Szabadtéri színpad DJ-szettek, 1. nap:

ONE-AB 16:30 - 19:00

ONE-AB 19:45 - 20:15

ONE-AB 21:00 - 21:30

Filipvarial 22:30 - 24:00

DJ ONE-AB a Slow Village egyik zenei producere és scratch mestere, a Fővárosi Rapcirkusz dj-je és a Tilos Rádió Sample Temple című műsorának hostja. Több mint 10 éve utaztatja a budapesti klubközönséget stílus és tempókorlátok nélkül a 70-es évek funkjától, a 8o-as évek diszkóján, a 90-es évek hiphopján és a 2000-es évek beatjein keresztül napjaink elektronikájáig. Szettjein kellemes merengés, laza bólogatás és önfeledt tánc is előfordulhat, akár fordított sorrendben is.

Filipvarial néven érkezik meg az elektronikus zenei világba Csizmás András. A Freakin’ Discóból ismerősen csengő név nem kívülálló ezen a területen, hiszen zenekarával is a mély, elszállós világot fogják meg. Ott nagybőgővel, basszusgitárral és Moog szintetizátorral ad hozzá a hangképhez, szóló projektjében különböző elektronikus zenei stílusok között keresi önmaga és a közönség közötti összhangot, samplerek, dobgépek és szintik segítségével. 

Ingyenes

Jegyárak

Elmentem a naptárba:

Fedett Szabadtéri színpad

A programot esős idő esetén is megtartjuk, mivel a Szabadtéri színpad nagy részben fedett.