Azonnali hívás
Kamara Akadémia Egyesület: Műhelybeszélgetés a tehetséggondozás perspektíváiról

Kamara Akadémia Egyesület: Műhelybeszélgetés a tehetséggondozás perspektíváiról

Regisztrálok
2023/05/21
Vasárnap
16:00 - 17:00
Előadóterem
Típus:
Programsorozat
Ismeretterjesztés
Műfaj:
Klasszikus/Kortárs
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.


Jegytípus:
ülő

Kamara Akadémia Egyesület: Műhelybeszélgetés a tehetséggondozás perspektíváiról

A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! 

Immár hagyomány, hogy a Magyar Zene Háza időről időre megosztja a kurátori feladatokat egy-egy művésszel, akik így lehetőséget kapnak arra, hogy teljes hétvégés programsorozat keretében mutathassák be zenei és tágabb értelemben vett művészeti tevékenységüket, illetve társadalmi szerepvállalásukat. A negyedik kurátori hétvége középpontjában a világ egyik leghíresebb magyar zenésze, Várdai István áll. A közönség nem csak a színpadon találkozhat a csellóművésszel, de betekintést nyerhet Várdai tanári és hangszerfejlesztői munkásságába is.

A vasárnap délutáni műhelybeszélgetés célja, hogy bemutassa a Várdai István elnökletével működő Kamara Akadémia Egyesületet, ismertesse annak fő célkitűzéseit, valamint szakértők bevonásával megvitassa a szervezet fő profilját, a tehetséggondozás szerepét és perspektíváit. A beszélgetés résztvevői a Kamara Akadémia Egyesület képviselői, Hornyák Balázs és Várdai István, Fuszek Csilla, a budapesti Európai Tehetségközpont igazgatója, és dr. Fodor Szilvia pszichológus. A beszélgetés moderátora Becze Szilvia.

Regisztrálok

Jegyárak

Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

Immár hagyomány, hogy a Magyar Zene Háza időről időre megosztja a kurátori feladatokat egy-egy művésszel, akik így lehetőséget kapnak arra, hogy teljes hétvégés programsorozat keretében mutathassák be zenei és tágabb értelemben vett művészeti tevékenységüket, illetve társadalmi szerepvállalásukat. A negyedik kurátori hétvége középpontjában a világ egyik leghíresebb magyar zenésze, Várdai István áll. A közönség nem csak a színpadon találkozhat a csellóművésszel, de betekintést nyerhet Várdai tanári és hangszerfejlesztői munkásságába is.

2023/05/20 - 2023/05/21