Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Kiskalász zenekar – Újra nyár van!

Zene világai a Zene Házában
Minden jegy elkelt
2023/06/03
Szombat
10:30 - 12:00
Koncertterem
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek
Típus:
Családi
Koncert
Különleges programjaink
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.


Jegytípus:
ülő
ének, szaxofon, furulyák
Varga Bori
ének, gitár
Sántha Gábor
basszusgitár
Boros Attila
ütőhangszerek
Angler Ákos

Kiskalász zenekar – Újra nyár van!

A Kiskalász zenekar nevéhez olyan nagysikerű dalok köthetők, mint a Palacsinta, Nem akarok, Hepehupa, Gyere az Állatkertbe, Zooli a zebra. Elsősorban Bartos Erika verseinek megzenésítésével lopták be magukat a kisgyermekes családok szívébe. Eddig hat CD-jük jelent meg, sorrendben: Zsákbamacska, Százlábú, Hepehupa, Salátamánia, Gyere az Állatkertbe! és a Nyuszimotor. A műsor válogatás a legsikeresebb, a közönség által kedvelt dalokból. Az interaktív koncerten minden gyerek, szülő, nagyszülő aktív részese az előadásnak. Újra nyár van dallal együtt élvezzük, hogy ismét itt a jó idő, strandolhatunk, és persze azt, hogy nem kell iskolába járni! Együtt bűvölünk kígyót, tekeredünk, mint a palacsinta, ellátogatunk az Állatkertbe, megismerkedünk Zooli a zebrával és a többi állattal, szappanbuborékot fújunk a Buborék dalban, köszöntjük a szülinaposokat a Buli van dallal és persze sok-sok közös éneklés, táncolás, interaktív játék, no és persze nem akarás a Nem akarok dallal! Az együttes tagjai maguk is rutinos szülők, akik tudják, mennyire fontos a gyerekekkel eltöltött közös idő, ezért megpróbálják felejthetetlen élménnyé varázsolni a koncertjeiket a családok számára.

 

Zene világai a Zene Házában sorozat 

 

Sorozatunk koncertjei a zene sokszínűségét hivatottak bemutatni. Klasszikus, világ- és népzene, jazz és tánczene egyaránt megtalálható ebben a sorozatban, így aki végig látogatja alkalmainkat, hamar beláthatja, a zene valóban ezerarcú. Ráadásul a koncerteket követően az előadók segítségével olyan foglalkozásokon is részt vehet az egész család, ahol jobban megismerheti nemcsak a koncert zenéjét, hanem az arra jellemző műfaj jellemzőit is! Úgyhogy bátran állítjuk, zenei utazáson soha nem volt még olyan könnyű részt venni, mint ennek a sorozatnak a részeseként.

Minden jegy elkelt

Jegyárak

2 400 Ft

3 éves kortól minden érdeklődő számára külön jegy vásárlása szükséges.

Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

Sorozatunk koncertjei a zene sokszínűségét hivatottak bemutatni. Klasszikus, jazz és könnyűzene egyaránt megtalálható ebben a sorozatban, így aki végig látogatja alkalmainkat, hamar beláthatja, a zene valóban ezerarcú. Úgyhogy bátran állítjuk, zenei utazáson soha nem volt még olyan könnyű részt venni, mint ennek a sorozatnak a részeseként.  

Javasolt korosztály: 5 éves kortól 

2022/10/01 - 2024/05/11