Azonnali hívás
Konferencia - A Mikrokozmosz nyomában

Konferencia - A Mikrokozmosz nyomában

Beszélgetés Zarándy Ákossal, Záborszky Kálmánnal és Devich Gáborral
Ingyenes
2022/06/01
Szerda
19:00 - 20:30
Koncertterem
Kinek ajánljuk:
Iskoláknak, pedagógusoknak
Típus:
Ismeretterjesztés
Zenepedagógia
Műfaj:
Klasszikus/Kortárs
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.
előadó
Zarándy Ákos
előadó
Záborszky Kálmán
előadó
Devich Gábor
moderátor
Dénes-Worowski Marcell

Konferencia - A Mikrokozmosz nyomában

Zarándy Ákos újító zenepedagógiai munkája különleges szegmense a magyar zeneoktatásnak. Ezen a beszélgetésen a szerzővel, Záborszky Kálmánnal és Devich Gáborral beszélget Dénes-Worowski Marcell.

A beszélgetés során szó esik nem csak a koncepció gyökereiről, de annak kialakulásáról és a gyakorlatban való adaptációjáról is szó lesz. A meghívott vendégek maguk is beépítették pedagógiai munkájukba Zarándy szerzeményeit, ezért első kézből hallhatunk majd gondolatokat nem csak a koncepció születéséről, de annak gyümölcseiről is. Az alkalom kifejezetten zenepedagógusok számára született, de minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Jó tudni!

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.

Ingyenes

Jegyárak

ingyenes
Facebook esemény
Elmentem a naptárba: