Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Lunchtime koncert – A Zeneakadémia Kamarazene tanszékének hallgatói

A Zeneakadémia ifjú tehetségei a Magyar Zene Házában ebédidőben
Jegyet veszek
2022/12/08
Csütörtök
12:00 - 12:30
Előadóterem
Típus:
Koncert
Műfaj:
Klasszikus/Kortárs
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Programsorozat:
gordonka
Kiss Csongor
zongora
Csőke Noémi

Lunchtime koncert – A Zeneakadémia Kamarazene tanszékének hallgatói

Koncertezz ebédidőben!

Ebédelj koncerttel!

A Zene Háza új sorozatában – Lunchtime koncert – ebédidőben élvezhetjük fiatal tehetségek rövid koncertjeit. Ebben a sorozatban a Zeneakadémia hallgatói zenélnek, a 35 perces minikoncertek mellé pedig még az étkezés is belefér az ebédidőbe. A második alkalommal a Zeneakadémia Kamarazene tanszékének hallgatói játszanak az Előadóteremben.

 

Kérjük, amennyiben a koncert után ebédelni is szeretnek a Zene Házában, ne felejtse el előre jelezni asztalfoglalását az alábbi elérhetőségeken: zenehaza@rampartgastro.hu
Telefonszám: 0630 575 0625
A koncert jegyára az étkezést nem tartalmazza.

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.

Jegyet veszek

Jegyárak

1 000 Ft
Facebook esemény
Elmentem a naptárba: