Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

SOLD-OUT - MÁV Szimfonikus Zenekar: Őszi koncert

Zene világai a Zene Házában
Minden jegy elkelt
2022/11/05
Szombat
10:30 - 12:00
Koncertterem
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek
Típus:
Programsorozat
Zenepedagógia
Családi
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Klasszikus/Kortárs

Műsorvezető, fuvolista
Székely Edit
A MÁV Szimfonikus Zenekar művészei
házigazda
Tápai Dóra

SOLD-OUT - MÁV Szimfonikus Zenekar: Őszi koncert

A MÁV Szimfonikus Zenekar régóta fontos pillére a hazai hangversenyéletnek, köszönhetően annak is, hogy története során számos alkalommal tudott megújulni, az új idők elvárásainak megfelelni, például nagyszerű, gyerekeknek szánt koncertjeivel. A Magyar Zene Háza sorozatának részeként ezúttal az őszhöz kapcsolódó interaktív hangversenyüket mutatják be, ahol a leghíresebb zeneszerzők műveivel, az évszakhoz kapcsolódó vetítéssel, közös zenei játékokkal, népdalok és mondókák megidézésével segítik a gyerekeket abban, hogy megismerkedjenek, és lehetőleg örök barátságot kössenek a klasszikus zene és a hangszerek világával. Ezt a célt szolgálja a hangverseny utáni foglalkozás is, ahol a közönség közelebbről is szemügyre veheti a hangversenyen szereplő hangszereket.

Program 

10:30 Koncert 
11:45 Foglalkozás

Ajánlott korosztály: 3-tól 12 éves korig

Minden jegy elkelt

Jegyárak

2 400 Ft

A jegyár tartalmazza a koncertbelépőt, valamint az azt követő foglalkozás díját is.

Elmentem a naptárba:

Sorozatunk koncertjei a zene sokszínűségét hivatottak bemutatni. Klasszikus, jazz és könnyűzene egyaránt megtalálható ebben a sorozatban, így aki végig látogatja alkalmainkat, hamar beláthatja, a zene valóban ezerarcú. Úgyhogy bátran állítjuk, zenei utazáson soha nem volt még olyan könnyű részt venni, mint ennek a sorozatnak a részeseként.  

Javasolt korosztály: 5 éves kortól 

2022/10/01 - 2024/05/11

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.