Azonnali hívás
Megnyitó: Debrecen a Magyar Zene Házában

Megnyitó: Debrecen a Magyar Zene Házában

Ingyenes
2022/05/17
Kedd
19:00 - 19:30
Előcsarnok
Típus:
Programsorozat
Műfaj:
Crossover

Programsorozat:
Debrecen MJV kulturális alpolgármester
Puskás István
képzőművész
Antal Balázs
művésztanár, street art művész
Imreh Sándor
a programsorozat kurátora
Süli András

Megnyitó: Debrecen a Magyar Zene Házában

A Debrecen zenei életének keresztmetszetét bemutató programsorozat megnyitója. A Magyar Zene Háza évente több alkalommal kaput nyit egy-egy városra, először Debrecen zenei életbe engedünk betekintést az intézményen keresztül - egy többhetes rendezvénysorozat keretében különleges koncertekkel, egyszeri eseményekkel. A megnyitóval egyidejűleg a Magyar Zene Háza fogadóterében bemutatjuk Antal Balázs debreceni származású képzőművész Ring My Bell című hanginstallációját, valamint megnyitjuk a debreceni zene történetébe izgalmas, kevesek által ismert rövid történeteken keresztül betekintést engedő, “storytelling” jellegű pop-up kiállítást.

Ingyenes

Jegyárak

Elmentem a naptárba:

Jó tudni!

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.