world_travel_awards_2022
Azonnali hívás
MintaPinty Zenekar: Áfonyka & egyéb Varró Dani dalok – lemezbemutató koncert

MintaPinty Zenekar: Áfonyka & egyéb Varró Dani dalok – lemezbemutató koncert

Zene a művészetben, művészet a zenében
Jegyet veszek
2023/05/20
10:30 - 12:30
Koncertterem
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek
Típus:
Családi
Koncert
Különleges programjaink
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Költészet
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.


Jegytípus:
ülő
hegedű, ének
György Andrea
billentyűk, ének
Kottmayer Krisztina
basszusgitár
Földes Gábor
gitár, ének
Rizik Attila
pozan
Kasza Nándor
mesélő
Varró Dániel, Kárász Eszter

MintaPinty Zenekar: Áfonyka & egyéb Varró Dani dalok – lemezbemutató koncert

Áfonyka, az aprócska erdei tündér kalandjai elevenednek meg a MintaPinty zenekar harmadik nagylemezén Varró Zsuzsa azonos című, Édes Anyanyelvünk pályadíjas mesekönyve és Varró Dani zseniális versei alapján – a zenekarra eddig is jellemző szellemességgel, zenei változatossággal és humorral! Ettől aztán senkinek sem lesz a kedve dacos… (ugye?) A már 13 éve az országot járó csapat számára a legfontosabb szívvel-lélekkel zenélni, közben pedig valami különlegeset, színvonalasat létrehozni, és mindezt átadni a számunkra legfontosabb és leghálásabb – ám egyben legkritikusabb – közönségnek, a gyerekeknek.

Jegyet veszek Bérletet veszek

Jegyárak

2 400 Ft
Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

A zenének is vannak jóbarátai. És ahogy ez a barátoknál szokás, gyakran találkoznak is, hogy csodálatos dolgokat hozzanak létre együtt. Ebben a sorozatunkban azt kívánjuk megmutatni, színház, vers és pantomim hogyan kapcsolódik a zenéhez és fordítva, hogyan segíti a zene ezeket a művészeti ágakat. A hogyanról annyit elárulunk, hogy főleg rengeteg röhögés közepette. Szóval, aki szórakozva szeret új dolgokat megismerni, annak mindenképp érdemes erre a sorozatra jegyet váltania!

Javasolt korosztály: 5 éves kortól

2022/09/10 - 2023/06/10

 

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.