Azonnali hívás
Mitől6? - Harmónia

Mitől6? - Harmónia

Terray Boglárka előadása a zene alapjairól
Jegyet veszek
2022/11/08
19:00 - 20:30
Multimédiás Könyvtár & Klub
Típus:
Ismeretterjesztés
Programsorozat
Műfaj:
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Programsorozat:
előadó
Terray Boglárka

Mitől6? - Harmónia

Történet az első véletlen többszólamúságoktól napjaink zenéjéig. Nem elég, ha mind ugyanazt fújjuk? Ha mást fújunk, az hasonló legyen vagy minél eltérőbb? Mit gondoltak erről 1000 éve, 500 éve, 200 éve és mit gondolunk most?

A Mitől6? a Magyar Zene Házának az a sorozata, ahol lehetőséged nyílik közelebbről megismerni a zene alkotóelemeit.

A sorozatot 14 éves kortól ajánljuk.

Jegyet veszek

Jegyárak

1 200 Ft
Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

Ritmus, dallam, harmónia - ezek alkotják minden zene alapját. De hogyan lehet ezeket úgy rendezni, hogy hatásos zenévé álljanak össze? Titkok és trükkök – laikusoknak is! A Magyar Zene Házában mindenféle zenei előképzettség nélkül is megismerkedhetsz a zeneszerezés alapfogalmaival – alapelemeivel - és alapjaival!

A Mitől6? a Magyar Zene Házának az a sorozata, ahol lehetőséged nyílik közelebbről megismerni a zene alkotóelemeit. Az első részben a ritmusról lesz szó.

A sorozat előadásai:

2022. szeptember 21. Mitől6? - Ritmus
2022. október 11. Mitől6? - Dallam
2022. november 8. Mitől6? - Harmónia

A sorozatot 14 éves kortól ajánljuk.

2022/09/21 - 2022/11/08

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.