world_travel_awards_2022
Azonnali hívás
Momentán Társulat: Zenei RögvEst

Momentán Társulat: Zenei RögvEst

Jegyet veszek
2023/03/25
10:30 - 11:30
Koncertterem
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek
Típus:
Családi
Programsorozat
Különleges programjaink
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

színész
Kiskovács Attila
színész
Harsányi Bence
színész
Várady Zsuzsi
színész
Boldoghy Borbála
színész
Molnár Levente
szintetizátor
Pirisi László
színész
Káli Kata
színész
Lisztes Linda
színész
Penke Bence

Momentán Társulat: Zenei RögvEst

Szórakoztató improvizáció gyerekeknek és felnőtteknek. Egy pörgős előadás tele nevetéssel, fordulatokkal és váratlan megoldásokkal. Nincs megírt szöveg, nincsenek előre kidolgozott poénok, nincsenek beépített nézők. Minden jelenet, minden történet a közönség előtt, a nézők ötletei alapján születik. Elég, ha mondasz egy műfajt, egy helyszínt vagy akár egy mesehőst, és máris a színpadon látod viszont. Megszólalni nem kötelező. De érdemes!

 

Zene a művészetben, művészet a zenében sorozat

 

A zenének is vannak jóbarátai. És ahogy ez a barátoknál szokás, gyakran találkoznak is, hogy csodálatos dolgokat hozzanak létre együtt. A Zene a művészetben, művészet a zenében sorozatunkban azt kívánjuk megmutatni, hogyan kapcsolódik a zenéhez a rajz, a színház, a vers és a tánc, és hogyan segíti a zene ezeket a művészeti ágakat. A különleges előadásokat követően nemcsak a zenében lesz lehetőség elmélyülni, hanem ezekben a nagyszerű művészeti ágakban is. Várunk tehát mindenkit, aki szeret alkotni, és szívesen kötne maga is örök barátságot a művészetekkel!

Jegyet veszek Bérletet veszek

Jegyárak

2 400 Ft

A programot 6 éven felülieknek ajánljuk. 3 éves kor felett jegy váltása szükséges.

Elmentem a naptárba:

A zenének is vannak jóbarátai. És ahogy ez a barátoknál szokás, gyakran találkoznak is, hogy csodálatos dolgokat hozzanak létre együtt. Ebben a sorozatunkban azt kívánjuk megmutatni, színház, vers és pantomim hogyan kapcsolódik a zenéhez és fordítva, hogyan segíti a zene ezeket a művészeti ágakat. A hogyanról annyit elárulunk, hogy főleg rengeteg röhögés közepette. Szóval, aki szórakozva szeret új dolgokat megismerni, annak mindenképp érdemes erre a sorozatra jegyet váltania!

Javasolt korosztály: 5 éves kortól

2022/09/10 - 2023/06/10

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.