Azonnali hívás
Nomique Workshop #1

Nomique Workshop #1

Sikerélmény-orientált elektronikus zenei workshop
Jegyet veszek
2022/02/23
Szerda
19:00 - 21:00
Multimédiás Könyvtár & Klub
Típus:
Könyvtári esemény
Programsorozat
Zenepedagógia
Műfaj:
Interaktív
Elektronikus
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Programsorozat:
Foglalkozásvezető
Bubnó Lőrinc

Nomique Workshop #1

Szerezz zenét többedmagaddal, és légy részese az alkotás folyamatának!

Sokunkban vannak korlátok és gátak a saját kreativitásunkkal és képességeinkkel kapcsolatban. Pedig kevés olyan élvezetes dolog van az életben mint maga az alkotás, amikor a semmiből létrehozunk valamit. A sikerélményorientált zenei workshopon mindenki teret engedhet az alkotó énjének és korlátok nélkül próbára teheti a kreativitását – zenei előképzettségtől teljesen függetlenül. A cél, hogy közösen hozzunk létre egy elektronikus zenén és live-loopingon alapuló közös produktumot, miközben saját improvizatív ötleteinkre és természetes zeneiségünkre támaszkodunk – és közben még jól is érezzük magunkat. A sorozatot elsősorban azoknak ajánljuk, akiket érdekel az elektronikus zeneszerzés.

A házigazda: Bubnó Lőrinc a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem egyházzene-kórusvezetés szakán végzett 2011-ben, a Szent Efrém Férfikar társ művészeti vezetőjeként és énekeseként számtalan izgalmas produkció és átirat alkotója. Klasszikus zenei pályafutása mellett a Horányi Juli által alapított YOULÏ dalszerzője volt 2012 és 2019 között. 2020-ban Nomique néven, egyszemélyes „zenekarként” live-looping videók elkészítésébe fogott, amelyeknek egyre lelkesebb közönsége van az online térben.

Fotó: Dalnoki Márton

Az előadás védettségi igazolvány bemutatása nélkül is megtekinthető azonban a száj és orr maszkkal történő eltakarása kötelező. Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.

Jegyet veszek

Jegyárak

1 000 Ft
Elmentem a naptárba: