Azonnali hívás
Pandora Projekt

Pandora Projekt

Induló előadók-sorozat
Ingyenes
2022/08/26
Péntek
20:00 - 21:30
Szabadtéri színpad
Típus:
Koncert
Műfaj:
Pop
Globálzene
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Major Dora
Végh Janka
Major Gábor
Gerendás Ruben
Doór Mátyás
Arató Illés

Pandora Projekt

A Magyar Zene Háza Szabadtéri színpadának első nyári évadában lehetőséget biztosít feltörekvő tehetségeknek is, a Hangfoglaló Program Induló előadók alprogramjából negyedikként a Pandora Projekt lép fel augusztus végén. A 2021 elején indult formáció indie-folkja energikus modernkori táncházas érzésbe repít.

A Pandóra Projektet 2021 elején alapította Major Dóra és Végh Janka Zsuzsanna, akik indie-folkként definiált hangzásukat vidékről érkezve Budapesten találták meg. A különleges vokálokkal fűszerezett szövegcentrikus dalok magyar népi motívumokkal vegyítve egy energikus modernkori táncházas érzésbe repítenek. Első daluk 2021 februárjában jelent meg, majd áprilisban egy videóklip is érkezett hozzá, amely bekerült a Magyar Klipszemle versenymezőnyébe.

Az azóta zenekarrá bővült formáció hamar rengeteg helyen megfordult, a 2021-es Kikeltető tehetségkutatón a legjobb 16 előadó közé is beválogatták őket. 2021-ben még a Hangfoglaló Induló előadókat támogató alprogramjába is bekerültek. Táncolható, mozgalmas zenéjükkel fel kívánják szabadítani közönségüket, hogy velük együtt énekeljék-ugrálják ki problémáikat.

Ingyenes

Jegyárak

ingyenes/free entrance
Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

Fedett Szabadtéri színpad

A programot esős idő esetén is megtartjuk, mivel a Szabadtéri színpad nagy részben fedett.