Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Ringató

Sing-along baby
Jegyet veszek
2024/03/19
Kedd
10:15 - 10:45
Előadóterem
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek
Típus:
Családi
Programsorozat
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Programsorozat:
foglalkozásvezető
Gáll Viktória Emese

Ringató

Vedd ölbe, ringasd, énekelj! Kisgyermekkori zenei nevelés a születéstől hároméves korig a kodályi elvek alapján. Együtt énekelni, együtt mozogni nem csak jó játék, de fejlesztő hatással van kicsikre és nagyokra egyaránt. Kedd délelőttönként a legkisebbek számára készülünk zenei foglalkozásokkal. A Magyar Örökségdíjas Ringató foglalkozás heti rendszerességgel elérhető a Zene Házában. A foglalkozásokat Gáll Viki tartja.

A foglalkozás időtartama: 30 perc
Ajánlott életkor: 0-3 év
Maximális csoportlétszám: 43 fő
Jegyár 2 000 Ft (1 felnőtt + gyerekek)

Gáll Viki: A tőlem telhető legnagyobb odaadással szeretnék kedvet ébreszteni, bátorságot adni az énekléshez és a játékhoz. Számomra a zene emlékek őrzője, akár az ízek és az illatok. Remélem, a Ringatón tanult dalok és játékok egyszer majd úgy térnek vissza az egykori gyerekektől, hogy „ezt a dalt anyukám énekelte”, „az apukám kedvenc dalát én is tudom”, vagy „úgy döcögtetem kisbabámat, ahogy engem régen a nagymamám”. Különleges élmény lesz a résztvevő családok számára. Szeretettel várunk mindenkit!

Jegyet veszek

Jegyárak

2 000 Ft

Jegyár 2 000 Ft/felnőtt, 3 év alatti gyerekeknek ingyenes

Elmentem a naptárba:

A Magyar Örökségdíjas Ringató foglalkozás heti rendszerességgel elérhető a Zene Házában

Együtt énekelni, együtt mozogni nem csak jó játék, de fejlesztő hatással van kicsikre és nagyokra egyaránt. Kedd délelőttönként a legkisebbek számára készülünk zenei foglalkozásokkal. A Magyar Örökségdíjas Ringató foglalkozás heti rendszerességgel elérhető a Zene Házában. A nagy érdeklődésre való tekintettel minden kedden két csoport indul 10.15 és 11.00 órai kezdettel. A foglalkozásokat Gáll Viki tartja. 

2022/02/15 - 2025/01/14