Azonnali hívás
Utazás Paródiába

Utazás Paródiába

Jegyet veszek
2022/05/07
Szombat
10:30 - 12:00
Koncertterem
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek
Típus:
Családi
Zenepedagógia
Programsorozat
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Programsorozat:
zenekar
Fele Királyság
billentyű
Alpár Balázs
hegedű
Farkas Izsák
cselló
Simkó-Várnagy Mihály
dob
Weisz Nándor

Utazás Paródiába

Zenevár

Zenevár sorozatunkban az interaktív koncertet követően rövid foglalkozást is tartanak az előadók, ahol lehetőség nyílik még jobban megismerni őket, és persze hangszereiket és zenéjüket is. Reményeink szerint így lesz teljes a zenei élmény, és a barátság is a zene világával!

Fele Királyság - Utazás Paródiába

A műsor elsősorban ötletesen kitalált, műfajokon átívelő feldolgozásokból, paródiákból áll, amelyekben mai köntösbe bújtatva régi mesefilmek főcímzenéi köszönnek vissza. Ezek mellett a zenekar lendületes saját számai is elhangzanak, amelyek egyszerre virtuózak és szórakoztatóak. A Fele Királyság interaktív koncerten kicsiket és nagyokat egyaránt bevonó, ismeretterjesztő elemek segítenek felfedezni számos zenei világot és mai technológiát, illetve a közös zenélés örömét.

Jó tudni!

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.

Jegyet veszek

Jegyárak

2000 Ft 1000 Ft

Teljes árú jegy: 2000 Ft
Diák-, gyerekjegy (26 éves korig, igazolvánnyal): 1000Ft

Facebook esemény
Elmentem a naptárba: