Azonnali hívás
Vibe Changers x Péterffy Lili (Lelle) x Miller Dávid

Vibe Changers x Péterffy Lili (Lelle) x Miller Dávid

Ingyenes
2022/06/28
Kedd
20:00 - 22:30
Szabadtéri színpad
Típus:
Koncert
Műfaj:
Crossover
Interaktív

Programsorozat:
ének
Péterffy Lili (Lelle)
ének
Miller Dávid
dob
Delov Jávor
lemezjátszó, dj
DJ Q-Cee
gitár, loop, basszus, beatbox
Nagy Kristóf (7S)

Vibe Changers x Péterffy Lili (Lelle) x Miller Dávid

A Vibe Changers a Random Trip és a Seven Seconds In the Future, azaz Budapest két legismertebb improvizációs csapatának szerelemgyereke. Egy improvizációs koncert és open mic-est egybekapcsolva. Az elmúlt időszakban már megmutatta magát a projekt, de a nyári, szabadtéri koncertek időszakában a Városligetbe a Magyar Zene Házának Szabadtéri színpadára költöznek. A második eresztés június 28-án lesz Péterffy Lili (Lelle) és Miller Dávid énekesek vendégszereplésével.

A Random Trip és a Seven Seconds In the Future az elmúlt években külön-külön is hétről hétre, klubról klubra, fesztiválról fesztiválra csábította a zene szerelmeseit, főleg azokat, akik az improvizatív zenét szeretik. A hangokból összeálló pillanatot, annak katarzisát. A Vibe Changers sorozatban szintén a rögtönzés áll a fókuszban, azonban az este első felében a házigazdák örömzenélnek meghívott vendégekkel, az est második felében pedig a jövő szólistái (énekesek, mc-k, fúvósok) „open mic” jelleggel csatlakozhatnak az alapítókhoz. Aztán egy néhány fordulós zenei társasjáték során az is kiderül a zsűri – azaz a közönség és a zenekar jóvoltából –, hogy az este folyamán ki bírt a legerősebb vibe-bal. Vagyis kinek a zeneisége, jelenléte volt a legenergikusabb és az adott zenéhez leginkább passzoló az este folyamán.
 

“Nem a virtuozitáson van a hangsúly, hanem azon a láthatatlan rezgésen, amely sokszor kedvenc előadóinkból is árad és ami miatt nekünk is nehéz megmagyaráznunk, hogy mitől vagyunk libabőrösek, mitől perdülünk táncra, miért potyognak a könnyeink, vagy csak mitől van jobb kedvünk” – ecseteli Delov Jávor, a Random Trip alapítója, aki maga is hasonló élményeket élt át a közös zenélések során Nagy Kristóffal, a Seven Seconds In the Future alappillérével.

Fedett Szabadtéri színpad

A programot esős idő esetén is megtartjuk, mivel a Szabadtéri színpad nagy részben fedett.

Ingyenes

Jegyárak

ingyenes / free
Elmentem a naptárba: