Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Vibe Changers x Schoblocher Barbara (Blahalouisiana) x Vavra Bence

Minden jegy elkelt
2023/05/16
Kedd
20:00 - 22:30
Koncertterem
Típus:
Koncert
Programsorozat
Műfaj:
Pop
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Programsorozat:
gitár, loop, basszus, beatbox
Nagy Kristóf
dobok
Delov Jávor
dj
DJ Q-Cee
ének
Schoblocher Barbara (Blahalouisiana)
ének
Vavra Bence

Vibe Changers x Schoblocher Barbara (Blahalouisiana) x Vavra Bence

Második évadát indítja útjára május 16-án a Magyar Zene Háza Szabadtéri színpadán az ország legbátrabb zenei társasjátéka, a Vibe Changers. A kéthetente keddenként jelentkező egyedülálló vállalkozás egy klubest-sorozat és egy tehetségkutató elegyét foglalja magába, melyet Budapest két legismertebb improvizációs csapata hívott életre nagy sikerrel, a tavalyi évben. A Random Trip és a Seven Seconds In The Future az elmúlt években külön-külön is hétről-hétre, klubról-klubra, fesztiválról-fesztiválra csábította a zene azon szerelmeseit, akik a zene születésének pillanatát katarzis élik meg. Csodás hír a rajongóknak, hogy a Vibe Changers névre keresztelt klubest esetében is a rögtönzés áll a fókuszban, azonban míg az este első felében a házigazdák örömzenélnek, meghívott vendégekkel, addig az est második felében a jövő szólistái (énekesek, mc-k, fúvósok) open mic jelleggel csatlakozhatnak a klub alapítóihoz, ahol egy néhány fordulós zenei társasjáték keretein belül derül ki a zsűri – avagy a közönség és a zenekar jóvoltából –, hogy az este folyamán ki bír a legerősebb vibe-bal, vagyis kinek a zeneisége, jelenléte a legenergikusabb, és az adott zenéhez leginkább passzoló az este folyamán. Ezen az estén Blahalouisiana-frontember, Schoblocher Barbara és Vavra Bence a speciális vendégek.

„Nem a virtuozitáson van a hangsúly, hanem azon a láthatatlan rezgésen, amely sokszor kedvenc előadóinkból is árad és ami miatt nekünk is nehéz megmagyaráznunk, hogy mitől vagyunk libabőrösek, mitől perdülünk táncra, miért potyognak a könnyeink, vagy csak mitől van jobb kedvünk” – ecseteli Delov Jávor, a Random Trip alapítója, aki maga is hasonló élményeket élt át a közös zenélések során Nagy Kristóffal, a Seven Seconds In the Future alappillérével. Hosszú távú cél, hogy a zenei társasjáték során az estek bajnokai visszatérjenek alkalomról-alkalomra és végül abszolút győztesként a legenergikusabb énekes, rapper és hangszeres szólista augusztus 3-án a Paloznaki Jazzpiknik Fábián Juli Színpadán, valamint a Random Trip 2023-as egyik nagykoncertjén mutathassa meg magát a nagyközönség előtt.

Fedett Szabadtéri színpad

A programot esős idő esetén is megtartjuk, mivel a Szabadtéri színpad nagy részben fedett.

Minden jegy elkelt

Jegyárak

1 500 Ft
Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

A Vibe Changers a Random Trip és a Seven Seconds In the Future, azaz Budapest két legismertebb improvizációs csapatának szerelemgyereke. Egy improvizációs koncert és open mic-est egybekapcsolva. Az elmúlt időszakban már megmutatta magát a projekt, de a nyári, szabadtéri koncertek időszakában a Városligetbe a Magyar Zene Házának Szabadtéri színpadára költöznek.

2022/06/14 - 2024/08/06