Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

TELTHÁZ - Muzsikusok kávéháza: Villás György

Minden jegy elkelt
2023/06/13
Kedd
19:00 - 21:00
Étterem
Típus:
Koncert
Programsorozat
Különleges programjaink
Műfaj:
Jazz
Tradicionális zene
Improvizáció
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Programsorozat:

Jegytípus:
ülő

TELTHÁZ - Muzsikusok kávéháza: Villás György

Legyen szó vonós cigányzenekarok vérpezsdítő dallamairól, vagy bárzongoristák megindító melódiáiról, a magyar városok éttermeit, kocsmáit, kávéházait mindig átjárta a muzsika. A Magyar Zene Háza kávézójában útjára induló Muzsikusok Kávéháza sorozat havonta egyszer a vendéglátós zenészek világába kalauzolja el a közönséget. Kávéházi estjeink során megelevenedik Krúdy Gyula korának vendéglői hangulata, Jávor Pál, Páger Antal, a bandával mulató hírességek, vagy épp dekadens dzsentrik kora. A sorozat célja, hogy felhívja a figyelmet egyik legfontosabb hungarikumunkra, a manapság sajnos egyre inkább háttérbe szoruló kávéházi cigányzenére. Ezúttal a bárzongoristák kávéházi muzsikálására mutat példát Villás György estje.

Villás György tánczenei tanulmányait Garay Attilánál kezdte, majd Párizsban folytatta a Michael Petrucciani Foundationnél. Számos neves művésszel lépett fel, mint például Marius Preda, Roby Lakatos, Angelo Debarre. 12 éven keresztül a német Varieté Et Cetera zenekarvezetője- és rendezőjeként tevékenykedett.

Minden jegy elkelt

Jegyárak

2 000 Ft
Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

Legyen szó vonós cigányzenekarok vérpezsdítő dallamairól, vagy bárzongoristák megindító melódiáiról, a magyar városok éttermeit, kocsmáit, kávéházait mindig átjárta a muzsika. A Magyar Zene Háza kávézójában útjára induló Muzsikusok Kávéháza sorozat havonta egyszer a vendéglátós zenészek világába kalauzolja el a közönséget. Kávéházi estjeink során megelevenedik Krúdy Gyula korának vendéglői hangulata, Jávor Pál, Páger Antal, a bandával mulató hírességek, vagy épp dekadens dzsentrik kora. A sorozat célja, hogy felhívja a figyelmet egyik legfontosabb hungarikumunkra, a manapság sajnos egyre inkább háttérbe szoruló kávéházi cigányzenére.

2022/10/26 - 2024/05/14