Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

SOLD-OUT - Zene Háza Muzsikáló Zenekar: Karneváli kavalkád

Minden jegy elkelt
2023/02/11
Szombat
10:30 - 11:30
Koncertterem
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek
Típus:
Családi
Koncert
Zenepedagógia
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Programsorozat:
szaxofon, torokének, duda, basszusklarinét, hegedű
Ágoston Béla
népi- és jazzének
Bolyki Sára
klasszikus ének
Csapó József
nagybőgő
Heigl László
zongora
Elek Norbert
ütőhangszerek, vokál
Tar Gergely
koboz, ének
Szlama László
házigazda, ének, mese
Gulyás Anna

SOLD-OUT - Zene Háza Muzsikáló Zenekar: Karneváli kavalkád

Farsang három napjába, nem vittél el a táncba, ha nem viszel el még ma, nem önthetsz meg Húsvétra!” – hangzik fel a magyar népdalban farsang idejéről a tanítás. Mi tehát most a dolgunk? Izzon fel tulipirosra a kedvünk, táncoljunk, vigadozzunk! Budapesttől Brazíliáig, Barcelonától Berlinig karneváli muzsikák, vidám táncdallamok pezsdítik fel a februárt. A Zene Háza Muzsikáló Zenekar hazai és egzotikus, könnyű és klasszikus zenei darabokkal, karneváli muzsikák kavalkádjával készül e napra. Táncos kedved, s orcád takaró maskurád, vagy akár jelmezed otthon ne feledd!

 

Zenekuckó programsorozat

 

E napokon a Zene Háza az aprónép füleihez igazítja muzsikáját: játékos, ritmikus, ringatós, mókás, mesés, táncos, kézműves, hangszerkóstolós interaktív programokkal várjuk szeretettel a családokat! Programjainkat a 3-tól 8 éves korosztályhoz igazítva tervezzük: legyen ekkor a kicsinyeké a Ház! Tematikus sorozatainkon a muzsika és természet kapcsolatára, a hangszerek világára, a jeles napok ünnepeire és sok más területre vezetjük el mesésen, muzsikákkal körbeölelve kedves vendégeinket. A Zenekuckóban sok olyan programmal is találkozhat a közönség, melyet kifejezetten erre az alkalomra készített a Zene Háza! Szeretettel várunk mindenkit!

Minden jegy elkelt

Jegyárak

2 400 Ft

A koncertet 3 éves kortól ajánljuk, ennél idősebb gyerekek számára külön jegy vásárlása szükséges.

Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.