world_travel_awards_2022
Azonnali hívás
„Nekünk írták a dalt!” – A hazai popzene hőskorát mutatja be a Magyar Zene Háza első időszaki kiállítása

 „Nekünk írták a dalt!" című tárlat a korszak legkiemelkedőbb előadóit, zenekarait, emblematikus slágereit és legfontosabb poptörténeti eseményeit mutatja be

2023/01/23 | 4 perc
Tovább

Profilok

Zene Háza stáb: A kedvenc 2022-es koncertjeink a házban
2023/01/03   |   10 perc

Az évvégi, év eleji időszak egyik jellemzője, hogy összegzünk, értékelünk. A Zene Házában ezt mi most az itt dolgozókkal közösen, 2023 első napjaiban kétféle módon tesszük még meg. Egyrészt bemutattuk kollégáink kedvenc 2022-es lemezeit, dalait, másrészt ebben az összegzésben elmondjuk azt is, hogy mik voltak a kedvenc koncertélményeink a Magyar Zene Háza első évében. Lássuk hát, mennyiféle élményt gyűjtöttünk - csupa olyant, amilyent 2023-ban is várhat mindenki a Zene Házától!

Zene Háza stáb: A kedvenc 2022-es album / dal / zenei élmény
2022/12/27   |   10 perc

Az évvégi, év eleji időszak egyik jellemzője, hogy összegzünk, értékelünk. A Zene Házában ezt mi most, 2023 első napjaiban kétféle módon tesszük még meg – az itt dolgozókkal közösen. Egyrészt ebben a posztban bemutatjuk kollégáink kedvenc 2022-es lemezeit, dalait, másrészt egy összegzésben elmondjuk majd azt is, hogy mik voltak a kedvenc koncertélményeink a Magyar Zene Háza első évében. Lássuk és halljuk, milyen friss zenéket szerettünk 2022-ben!

Zene Háza – a kedvenc karácsonyi dalaink
2022/12/22   |   45 p

Mivel mással, mint a személyes kedvenc karácsonyi dalainkkal készülhetünk az ünnepi időszakra? Fogta magát a Zene Háza stábja és összegyűjtöttük azokat, amiket a legjobban szeretünk ebből a furcsa zsánerből, amit karácsonyi zenének nevezünk. Eklektikus, sokszínű, mindenfelé kalandozó, mint a Zene Háza maga. Íme, kollégáink kedvencei – egy egész estés zenelista az ünnepekhez. Boldog ünnepeket mindenkinek!