Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás
FESZTIVÁLOZZ SZEPTEMBERBEN IS A MOME ÉS A MAGYAR ZENE HÁZA KÖZÖS BULIJÁN!

FESZTIVÁLOZZ SZEPTEMBERBEN IS A MOME ÉS A MAGYAR ZENE HÁZA KÖZÖS BULIJÁN!

2023/08/07 | 6 p

Pár hét, és véget ér a nyári koncertszezon, de ősszel sem maradunk fesztiválok nélkül. Szeptember elején a MOME diákjai gurítják a legnagyobbat, akik másodjára rendezik meg az Intermezzo Fesztivált a Magyar Zene Házában, ahol erotikus punk-jazzre, magyar Altin Günre, a Carson Coma kedvenceire és Henri Gonzo új zenekarára is bulizhatunk.

Tavaly szervezték meg először a MOME és Magyar Zene Háza együttműködésében az Intermezzo Fesztivált, amelynek célja, hogy a diákok közösséget építsenek a zene és a formabontó dizájnszemlélet mentén. A kétnapos fesztivált installációkkal és megkapó vizuálokkal is megspékelik, és ott lesz a budapesti underground apraja-nagyja. Henri Gonzo magyar nyelvű zenekarával, a Papírsárkányokkal játszik, amivel nagyon szerethető színt hoztak a magyar (art)popba. Finom pszichedélia, dús hangszerelés, fülbemászó dallamok és a hatvanas évekből átsugárzó művészfilm-hangulat: a Papírsárkányok zenéje elbűvölő utazás a Fran Palermo-frontember elméjében.

A MOME és a Zene Háza közös programja

Szeptemberben is lehet fesztiválozni, és még a várost sem kell elhagyni hozzá. Ha nehezen engeditek el a szabadtéri estéket, de már kicsit hangolódnátok a sulikezdésre, találkoznátok új vagy régi szaktársakkal, vagy csak simán kikapcsolódnátok a Városligethez közel, élő és elektronikus zenére, akkor mindennek tökéletes metszete az Intermezzo! 

2023/09/08 17:00
Szabadtéri színpad