Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Agócs Gergely előadása felföldi népzenei gyűjtéseiről

Ingyenes
2022/12/16
Péntek
18:00 - 19:00
Koncertterem
Típus:
Programsorozat
Ismeretterjesztés
Műfaj:
Tradicionális zene
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Programsorozat:
népzenész, zene folklorista
Dr. Agócs Gergely

Agócs Gergely előadása felföldi népzenei gyűjtéseiről

A Fonó zenekar, Pál Eszter és a Muzicka koncertje előtt Agócs Gergelyt saját felföldi gyűjtőútjaira kísérhetjük el. Ízelítőt kaphatunk az 1985 óta dokumentált hanganyagból és személyes gyűjtési élményeiből is.

Ingyenes

Jegyárak

Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

A Magyar Zene Háza Tájak és zenéik című tradicionális magyar népzenei sorozatában ezúttal a Felvidék szerepel a fókuszban. A Felföldi utakon című esten Agócs Gergely és formációja, a Fonó Zenekar a házigazda, a szlovákiai táncházmozgalom egyik úttörő együttese, a pozsonyi Muzička zenekar és Pál Eszter énekes a vendégek.

2022/12/16 19:30
Koncertterem

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.