Azonnali hívás
DOME_LIVE 001: Ryoichi Kurokawa | Siblicity

DOME_LIVE 001: Ryoichi Kurokawa | Siblicity

Minden jegy elkelt
2022/04/06
Szerda
20:00 - 21:00
Hangdóm
Típus:
Programsorozat
Különleges programjaink
Műfaj:
Crossover
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Programsorozat:

DOME_LIVE 001: Ryoichi Kurokawa | Siblicity

Indul a Magyar Zene Háza DOME_LIVE című programsorozata az épület leginnovatívabb helyszínén, a Hangdómban, mely minden hónapban egy estét dedikál audiovizuális előadások bemutatására. A sorozat bemutatkozó eseménye egyből két produkciónak ad teret. Ryoichi Kurokawa, Berlinben élő japán művész igen intenzív, hét perces munkáját, az s.asmbli[wall]-t szabja a dóm 360 fokos vásznára és 27.4 csatornás ambisonic hangrendszerére, mely dekonstruálja, majd rekonstruálja az általunk eddig megszokott módon érzékelt világot. A szétszaggatott hangi és képi valóságérzetünk orvoslására nyújt egy bő fél órás, hipnotikus akusztikai élményt a hazai hangművészpáros (Halász Péter és Halász Gábor) alkotta Siblicity. A teljes rehabilitáció része a szinesztétikai vizuális tartalom, melyet Makro VJ és Nagy András projekciója biztosít.

Fotókredit: Varga Orsolya

      Korhatár besorolás

     Az előadás megtekintését 12 éven aluli nézőink számára
     nem ajánljuk.

 

Fényérzékenységi rohamok kockázatára vonatkozó figyelmeztetés

Az emberek csekély százaléka rohamot kaphat bizonyos vizuális képek hatására, beleértve a műsor elemeként megjelenő villogó fényeket és mintázatokat.

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.

Minden jegy elkelt

Jegyárak

2 000 Ft
Elmentem a naptárba: