Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

DOME_LIVE 008 – BOSCH: Földi gyönyörök kertje

The Garden of Earthly Delights
Minden jegy elkelt
2022/12/07
Szerda
19:00 - 20:00
Hangdóm
Típus:
Ismeretterjesztés
Különleges programjaink
Műfaj:
Klasszikus/Kortárs
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Programsorozat:

DOME_LIVE 008 – BOSCH: Földi gyönyörök kertje

Bár a Szépművészeti Múzeumban véget ért a Bosch kiállítás, a Zene Házában decembertől megelevendik a Földi Gyönyörök kertje. A Hangdóm kupola alakú terében 360 fokos vetítés által a kollázst animációs technikával Miss Virgács (Németh Nikolett) keze munkája által mozgásba hozzuk a németalföldi festő hármas oltárképét miközben korabeli polofonikus kórusműveket hallgathatunk a Cantemus jóvoltából, amit MA’AM (Makay Anna) finoman torzít és modulál, illetve egészíti ki diabolikus hangsorokkal.

Ajánlott korosztály: 16+

Minden jegy elkelt

Jegyárak

2 500 Ft
Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

A Magyar Zene Háza DOME_LIVE című programsorozata minden hónapban egy estét dedikál új audiovizuális előadások bemutatására. Az esték alkalmával többnyire vizuális anyaggal kiegészült élő hangszeres vagy elektroakusztikus koncerteket vagy pedig ide készített tartalmak premier vetítését láthatja a közönség.

2022/04/06 - 2024/01/10

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.