Azonnali hívás
Márta István életműbeszélgetés

Márta István életműbeszélgetés

Regisztráció betelt
2022/10/03
18:00 - 20:00
Előadóterem
Műfaj:
Klasszikus/Kortárs
Globálzene

moderátor
Batta András

Márta István életműbeszélgetés

Márta István zeneszerzői és muzsikus pályája meglepetésekkel teli utazás a zene világának különböző műfajaiba. A 'tanult mesterségétől' el-elkalandozó, örökké kísérletező Erkel Ferenc díjas művész tevékenysége - a valahai 180-as csoporton át a beat-és punk zenén keresztül a Mandel Quartet csembalistájáig, az István, a király szimfonikus részeinek hangszereléséig, a szinházigazgatástól a kapolcsi fesztivál alapításig - sok meseszerű történetet tartalmaz. Batta András beszélgetése a szerzővel maga is egy kísérlet, hisz szinte lehetetlen a gazdag életutat ilyen röviden bemutatni. Talán segítenek ebben a filmbejátszások, azok a (kor)dokumentumok, amelyeken megjelennek a társak, kollégák, barátok is, akik végig kisérték a 70 esztendőt.

Regisztráció betelt

Jegyárak

Elmentem a naptárba:

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.